Από τουρίστες...ρεπόρτερ για την προβολή της Κρήτης

Από τουρίστες...ρεπόρτερ για την προβολή της Κρήτης

Διαβάστε για την προσπάθεια του δήμου Χερσονήσου να προβάλει την περιοχή, μετατρέποντας Ολλανδούς τουρίστες σε...δημοσιογράφους

Κινήσεις για την προβολή της Κρήτης και πιο συγκεκριμένα των περιοχών Χερσονήσου, Μαλίων και Γουβών κάνει ο αντίστοιχος δήμος, ο οποίος θα μετατρέψει Ολλανδούς τουρίστες σε...δημοσιογράφους.

Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ολλανδικές τουριστικές δικτυακές πλατφόρμες, τις οποίες επισκέπτονται μηνιαίως 2 εκατομμύρια άτομα, ο δήμος δημιούργησε τη δράση "Ανακαλύψτε το δήμο Χερσονήσου".

Στόχος είναι η προβολή της συγκεκριμένης πολύπαθης από την ποιότητα του τουρισμού που δέχεται, περιοχής και η ανάδειξη της ως ελκυστικού προορισμού και λόγω της αυθεντικής φυσικής ομορφιάς της.

Οι Ολλανδοί τουρίστες, που θα συμμετέχουν στη δράση αυτή, θα γίνονται ρεπόρτερ και θα μεταδίδουν τόσο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και από τις πλατφόρμες, φωτογραφίες, βίντεο, αναφορές και κείμενα με τις εμπειρίες τους.

Όσοι πάντως θελήσουν να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή θα έχουν και τα...τυχερά τους, αφού ξενοδοχεία, εστιατόρια, ενοικιάσεις αυτοκινήτων κ.α. θα τους προσφέρουν δώρα.

Πηγή: cretalive.gr

SHARE:

24Media Network