Δούρου για την υπογειοποίηση: "Το είπαμε, το κάναμε"

Η Περιφερειάρχης Αττικής,Ρένα Δούρου
Η Περιφερειάρχης Αττικής,Ρένα Δούρου EUROKINISSI SPORTS

Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου τόνισε ότι και τα τελευταία εμπόδια για την υπογειοποίηση ξεπεράστηκαν.

Ευχάριστα νέα είχε την Τετάρτη η Ρένα Δούρου για τους οπαδούς της ΑΕΚ αφού, όπως τόνισε, η υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα τελειώσει παράλληλα με το νέο γήπεδο της Ενωσης.

Μιλώντας στην Nova, η περιφερειάρχης Αττικής τόνισε: «Υπάρχουν καλά νέα. Το τελευταίο εμπόδιο για την έγκριση της μελέτης της υπογειοποίησης το ξεπεράσαμε και θέλω να πιστεύω ότι θα κερδίσουμε και τον χρόνο για την υλοποίηση της υπογειοποίησης που θα βοηθήσει και το κυκλοφορικό για τον ίδιο τον Δήμο και θα προλάβουμε και τους χρόνους σε σχέση με τους χρόνους που ακολουθεί η ανέγερση του ίδιου του γηπέδου. Βεβαίως, λυπάμαι πάρα πολύ που ο τρόπος που λειτουργούν οι δημόσιοι φορείς δεν έχει τους χρόνους του ιδιωτικού τομέα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πάντα ο ιδιωτικός τομέας λειτουργεί εξαιρετικά.

Δυστυχώς είχαμε έναν ιδιωτικό τομέα στην πατρίδα μας που συνέβαλε και αυτός στην κρίση χρέους και έκανε αφαίμαξη των δημοσίων ποσών. Αλλά όπως και να έχει ως δημόσιο έργο είχε άλλους ρυθμούς που τάισε την καχυποψία των συμπολιτών μας οπαδών της ΑΕΚ, αλλά νομίζω ότι η σημερινή διοίκηση έχει δώσει εχέγγυα σε σχέση με προηγούμενες, ότι δεν αντιμετώπισε τους οπαδούς της συγκεκριμένης ομάδας ως εκλογικούς ψηφοφόρους για να τους τάζει και να μην κάνει. Το είπαμε, το κάνουμε. Ο στόχος πρέπει να είναι η υπογειοποίηση να τελειώσει παράλληλα με το γήπεδο».

ADVERTISING
SHARE:

24Media Network