Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πολυετές και πανάκριβο συμβόλαιο με τη NIKE

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πολυετές και πανάκριβο συμβόλαιο με τη NIKE

Σε πολυετή συμφωνία με τη NIKE έφτασε η Λίβερπουλ, που θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουνίου 2020. Στα 35 εκατ. ευρώ ετησίως φημολογείται πως έκλεισε το deal.

Συνεργασία της Λίβερπουλ με τη New Balance λαμβάνει τέλος με την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Όπως ανακοίνωσαν οι κόκκινοι, από την 1η Ιουνίου 2020 τίθεται σε ισχύ πολυετής συμφωνία με τη NIKE, η οποία θα αποτελέσει τη νέα εταιρεία ένδυσης για την κάτοχο του Champions League.

Οπως τονίζει το Sport24.gr, το deal εκτιμάται πως έκλεισε στα 35 εκατ. ευρώ ετησίως. Εκτός από την ανδρική ομάδα, φανέλες NIKE θα φορούν και τα τμήματα υποδομής, αλλά και το γυναικείο τμήμα.

Από τη στιγμή που η συμφωνία με τη NIKE θα ξεκινήσει την 1η Ιουνίου, η Λίβερπουλ δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει τη νέα φανέλα στο τελευταίο ματς της σεζόν 2019/2020, όπως το συνηθίζει.

Σημειώνεται ότι οι κόκκινοι βρέθηκαν σε δικαστική διαμάχη με τη New Balance, η οποία προσπάθησε μέσω της νομικής οδού να διατηρήσει τη συνεργασία που κρατά πέντε χρόνια. Η Λίβερπουλ δικαιώθηκε κι έτσι άνοιξε ο δρόμος για το deal με τη NIKE.

SHARE:

24Media Network