Μάντσεστερ Σίτι: Απειλείται και το πρωτάθλημα του 2014

Μάντσεστερ Σίτι: Απειλείται και το πρωτάθλημα του 2014

Η Μάντσεστερ Σίτι απειλείται ακόμα και με αφαίρεση του πρωταθλήματος του 2014, αν και δεν έχει παρθεί ακόμα κάποια απόφαση από την διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος.

Η Μάντσεστερ Σίτι βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της, μετά την απόφαση της UEFA για διετή ευρωπαϊκό αποκλεισμό εξαιτίας σοβαρών παρατυπιών που αφορούν το Financial Fair Play. Οι Πολίτες θα έχουν μεγάλη οικονομική χασούρα απ’ αυτή την εξέλιξη, η οποία θα φτάσει τα 250 εκατ. ευρώ, ενώ παράλληλα τα… απόνερα ίσως αγγίξουν και τους εγχώριους τίτλους της, όπως το πρωτάθλημα του 2014.

Δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν πως η Σίτι απειλείται με αφαίρεση του πρωταθλήματος που έμεινε στην ιστορία εξαιτίας του… γλιστρήματος του Στίβεν Τζέραρντ σε ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Τσέλσι, που επωφελήθηκε η ομάδα του Μάντσεστερ και στο φινάλε κατέκτησε τον τίτλο.

Η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος εξετάζει τις παρατυπίες που έκανε ο σύλλογος και οδήγησαν στην τιμωρία του από την UEFA και θα δει αν υπάρχει λόγος να επιβληθούν κυρώσεις και από τη δική της πλευρά. Προς το παρόν, δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση, όμως πολλά ακούγονται και γράφονται στο Νησί και στη Σίτι δεν πρέπει να αισθάνονται και πολύ άνετα.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version