“Κλείδωσε” η μετακόμιση της Εθνικής ομάδας στο Παγκρήτιο Στάδιο

“Κλείδωσε” η μετακόμιση της Εθνικής ομάδας στο Παγκρήτιο Στάδιο
Aποψη του Παγκρήτιου Σταδίου Eurokinissi Sports

Η Εθνική ομάδα αφήνει το κρύο και αχανές ΟΑΚΑ για να μετακομίσει στο Ηράκλειο και στο Παγκρήτιο Στάδιο από τον προσεχή Μάρτιο.

Στο Παγκρήτιο Στάδιο θα μετακομίσει, όπως όλα δείχνουν, η Εθνική ομάδα για τους επίσημους αγώνες της από τον Μάρτιο και μετά.

Στο ραντεβού που είχαν τη Δευτέρα στο Ηράκλειο, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΕΠΟ, Αλέξης Δέδες και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ηρακλείου Κώστας Βαρδαβάς “κλείδωσε” η μετακόμιση της ομάδας η οποία ψάχνει ένα πιο “ζεστό” γήπεδο σε σχέση με το αχανές και κρύο ΟΑΚΑ.

Για να οριστικοποιηθεί η μετακόμιση όμως, θα πρέπει να λυθούν μερικά λειτουργικά ζητήματα που αφορούν το γήπεδο το οποίο έτσι και αλλιώς είναι τις περισσότερες ημέρες ανενεργό.

Το πρόβλημα του στεγάστρου δεν έχει επιλυθεί και προφανώς πρόκειται για ζήτημα που πρέπει να διευθετηθεί για να διεξαχθεί επίσημος αγώνας στο στάδιο.

Αν και εφόσον πάνε όλα καλά, τότε η Εθνική ομάδα θα αρχίσει να δίνει τους επίσημους αγώνες της εκεί από τον προσεχή Μάρτιο με στόχο ένα νέο ξεκίνημα αλλά και μία πιο μαζική υποστήριξη στους αγώνες της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα