Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι είναι έτοιμος να φύγει το καλοκαίρι του 2021

Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι είναι έτοιμος να φύγει το καλοκαίρι του 2021
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Barcelona AP

Ο Λιονέλ Μέσι, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού Cadena Ser, έχει παγώσει τις συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του και είναι έτοιμος να φύγει από τη Μπαρτσελόνα μετά το καλοκαίρι του 2021.

Μια “βόμβα” εκπυρσοκρότησε ο ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Ser και αφορά τον Λιονέλ Μέσι και το μέλλον του στη Μπαρτσελόνα, το οποίο μόνο σίγουρο δεν είναι μετά το καλοκαίρι του 2021.

Οπως αναφέρει το Sport24.gr ο 33χρονος σούπερ σταρ, ο οποίος έχει περάσει όλη του την καριέρα, φορώντας την φανέλα των μπλαουγκράνα, έχει “παγώσει” τις συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του και είναι διατεθειμένος να αναζητήσει μια καινούργια πρόκληση.

Αν και ο πατέρας του Αργεντινού βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, φαίνεται πως αυτές σταματάνε, αφού η πρόθεση του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του πλανήτη είναι να βάλει “τίτλους τέλους” στη συνεργασία του με τους Καταλανούς το επόμενο καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται η τρέχουσα συμφωνία του.

Να τονιστεί πως είχε τη δυνατότητα μέχρι τις 10 Ιουνίου να φύγει φέτος από τη Μπαρτσελόνα, αλλά αποφάσισε να μείνει άλλον έναν χρόνο. Ο ίδιος φαίνεται πως έχει “χαλαστεί” από αρκετά προβλήματα μέσα στην ομάδα, τα ρεπορτάζ που έχουν βγει προς τα έξω και αφορούν τον ίδιο, αφού του… χρέωσαν μέχρι και το διαζύγιο με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, την παράξενη πλέον ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και το γεγονός πως για όλα τα ζητήματα στη Μπαρτσελόνα, πάντα θεωρείται ότι υπαίτιος είναι ο ίδιος.

Παράλληλα, είναι δυσαρεστημένος και από την έλλειψη ποιότητας στο ρόστερ, ενώ δεν φαίνεται πως έχει βρει κώδικες επικοινωνίας με τον Κίκε Σετιέν. Ο Μέσι δεν τα πηγαίνει καλά ούτε με τον Ερίκ Αμπιντάλ, υπενθυμίζοντας ότι είχαν έρθει δημόσια σε αντιπαράθεση και έχει παράπονα από αποφάσεις που έχουν πάρει τα ανώτερα διοικητικά στελέχη των μπλαουγκράνα.

Επίσης, ενοχλήθηκε πολύ που δεν έχει η σωστή προσπάθεια για να επιστρέψει στο Καμπ Νόου ο Νεϊμάρ. Μια σειρά από προβλήματα, λοιπόν, συν το ότι μονίμως βγαίνει στη… σέντρα για όλα τα κακώς κείμενα στην ομάδα, τον έχουν κάνει -σύμφωνα με το Cadena Ser- να σκέφτεται το μέλλον του εκτός Μπαρτσελόνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα