Νέα κρούσματα κορονοϊού στον Παναθηναϊκό, προς αναβολή ο προημιτελικός με Περιστέρι

Νέα κρούσματα κορονοϊού στον Παναθηναϊκό, προς αναβολή ο προημιτελικός με Περιστέρι

Σε έλεγχο που έγινε στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, προέκυψαν νέα κρούσματα κορονοϊού, ανεβάζοντας τον αριθμό εντός της ομάδας. Προς αναβολή ο προημιτελικός του Κυπέλλου (10/2, 20:00) με το Περιστέρι.

O κορονοϊός συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, αφού κατόπιν νέου ελέγχου που έγινε στην ομάδα, προέκυψαν κι άλλα νέα κρούσματα -γίνονται επαναληπτικά τεστ για να φανεί ο ακριβής αριθμός των νέων κρουσμάτων.

Έτσι, ο αριθμός ανέβηκε σε σχέση με τα τέσσερα (4) που ήταν ήδη γνωστά μέχρι το βράδυ του Σαββάτου 6 Φεβρουαρίου – τρεις εξ αυτών μετά από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για την EuroLeague. Γι αυτόν τον λόγο άλλωστε, αναβλήθηκε κι ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ για τη Stoiximan Basket League.

Όταν επιβεβαιωθεί, ο προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στο Περιστέρι (20/1, 20:00) αναμένεται να αναβληθεί και να οριστεί σε επόμενη ημερομηνία όπως αναφέρει το Sport24.gr.

Σε ό,τι αφορά στα άλλα τρία παιχνίδια του θεσμού (Κολοσσός – Προμηθέας, Λαύριο – ΑΕΚ, Ηρακλής – ΠΑΟΚ), θα διεξαχθούν κανονικά. Από την στιγμή όμως που θα εκκρεμεί μια αναμέτρηση για την προημιτελική φάση, ο θεσμός θα ολοκληρωθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία, κι όχι τις προσεχείς ημέρες, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο να συμβεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα