Ο απόλυτος “σύμμαχος” της Μαρίας Σάκκαρη στον δρόμο προς την κορυφή

Ο απόλυτος “σύμμαχος” της Μαρίας Σάκκαρη στον δρόμο προς την κορυφή
Μαρία Σάκκαρη και Green Cola συμπορεύονται με ένα κοινό όραμα

Η 25χρονη τενίστρια και Νο19 της παγκόσμιας κατάταξης βρήκε έναν ισχυρό συμπαίκτη στο δύσβατο μονοπάτι του πρωταθλητισμού.

“Ξέρω να μάχομαι. Μερικές φορές έχω μόνο αυτό”. Αυτή είναι μία από τις πιο πρόσφατες, αλλά και ενδεικτικές της προσωπικότητάς της ατάκες. Μίας τενίστριας που, χάρη στην μαχητικότητά και το ταλέντο της έχει καταφέρει να διακριθεί και να κάνει περήφανη όλη την Ελλάδα και η οποία πλέον γνωρίζει πως όταν έρχεται η ώρα να αγωνιστεί δεν θα είναι πια μόνη.

Η Μαρία Σάκκαρη, δεν έφτασε τυχαία ούτε και απλά στο Νο19 της παγκόσμιας κατάταξης. Κάθε τουρνουά, κάθε αναμέτρηση, κάθε ξεχωριστή μέρα είναι ένας πραγματικός “μαραθώνιος”, γεμάτος θυσίες, υποχρεώσεις, αμέτρητο ιδρώτα. Το πείσμα, η θέληση, η δίψα για διάκριση είναι αυτά που ενισχύουν το κίνητρο. Η υγιεινή διατροφή είναι το “μυστικό”. Όλα αυτά δηλαδή που συνθέτουν την καθημερινότητα και την ισχυρή προσωπικότητα της 25χρονης Σπαρτιάτισσας, η οποία μάχεται αδιάκοπα για το όραμά της και με τα οποία ο νέος της “σύμμαχος” ταυτίστηκε για να ταχθεί στο πλευρό της.

Η Σάκκαρη απέκτησε έναν πολύ δυνατό συμπαίκτη, με τον οποίο θα συμπορευτεί για να μάχονται πλέον “μαζί”, με στόχο να κατακτήσουν την κορυφή. Η Green Cola θα βρίσκεται πλέον στο πλευρό της Ελληνίδας τενίστριας για τα επόμενα χρόνια, επιλέγοντάς τη ως κεντρικό πρόσωπο στην επικοινωνιακή καμπάνια της εταιρείας, καθώς, στο πρόσωπό της, βλέπει όλα τα στοιχεία που αντανακλούν τα “συστατικά” της επιτυχίας που συνδέουν τον αθλητικό με τον επιχειρηματικό κόσμο, με βασικό κοινό παρονομαστή τη “δίψα” για διάκριση και την επίγνωση της σημασίας που έχει η αξία της υγιεινής διατροφής.

Η Green Cola βρήκε στη Μαρία Σάκκαρη το ιδανικό πρόσωπο, το απόλυτο πρότυπο για την προώθηση του υγιεινού τρόπου ζωής. Πέρα και πάνω από όλα, όμως, διακρίνει όλα όσα συμβολίζει μία τέτοια αθλητική φυσιογνωμία, αντανακλώντας τη σημασία της ελληνικής περηφάνιας, της αφοσίωσης, του οράματος με στόχο την κατάκτηση της κορυφής. Όλα εκείνα τα στοιχεία που συνδέουν τις δύο πλευρές, τους δύο νέους “συμπαίκτες”, οι οποίοι θέτουν έναν κοινό στόχο, μοιράζονται τα όνειρά τους και εκφράζουν τα ίδια “θέλω”. Πάθος για διάκριση και κοινές αξίες, ώστε να κατακτήσουν τις καρδιές του κόσμου και να τις γεμίσουν με γαλανόλευκη περηφάνια.

Η Green Cola αποτελεί μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που με έδρα την Ορεστιάδα, δημιούργησε μια νέα κατηγορία αναψυκτικών, με τη χρήση φυσικών συστατικών στις συνταγές της. Εδώ και χρόνια, βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση των προτιμήσεων αναψυκτικών τύπου cola με Στέβια και διανέμεται σήμερα σε περισσότερες από 30 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της αγοράς των ΗΠΑ, από το 2019.

Έχοντας ξεκινήσει και η ίδια η εταιρεία από μία μικρή πόλη μίας μικρής χώρας και κατακτήσει ήδη μία θέση στην καρδιά των καταναλωτών, στοχεύοντας διαρκώς στην εξέλιξη και κατ’ επέκταση στην κορυφή, δεν ήταν δύσκολο να ταυτιστεί με όσα εκφράζουν τη Μαρία Σάκκαρη. Όπως λέει και η ίδια η τενίστρια άλλωστε, η φράση “είσαι μαχητής, μην το βάζεις κάτω”, είναι το μότο που αντανακλά και εξηγεί τον λόγο της δίψας για διάκριση, για επιτυχία, υπερηφάνεια. Για την απολαυστική γεύση της νίκης που πλέον, μαζί με κάθε γουλιά από Gree Cola, γίνεται ακόμη πιο αισθητή.

Μαρία Σάκκαρη και Green Cola, μαζί, για την κορυφή…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα