Ολυμπιακός: “Στημένο το πρωτάθλημα, δεν μπορεί να συνεχιστεί”

Ολυμπιακός: “Στημένο το πρωτάθλημα, δεν μπορεί να συνεχιστεί”
Το πούλμαν του Ολυμπιακού Eurokinissi Sports

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας στημένο το πρωτάθλημα και έκανε λόγο για έναν "Ρώσο που αλλοιώνει τους όρους του παιχνιδιού".

Οργισμένη αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγη ώρα μετά τον αγώνα Λαμία – ΠΑΟΚ. Οι ερυθρόλευκοι εξέδωσαν ανακοίνωση κάνοντας λόγο για ένα “στημένο πρωτάθλημα” που “δεν μπορεί να συνεχιστεί”, αλλά και για “έναν Ρώσο να αλλοιώνει τους όρους του παιχνιδιού”.

Αναλυτικά: “Μόλις ένα 24ωρο μετά την ανούσια συνάντηση που υποτίθεται πως θα έφερνε μία νέα ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η συμμορία της εξυγίανσης κορυφώνει την εγκληματική της δράση χωρίς κανένα φραγμό.

Πιστεύαμε ότι με την εγκληματική αλλοίωση του αποτελέσματος στο Βόλο, είχαμε πιάσει πάτο. Τελικά, μετά τη σημερινή… τεχνική βλάβη του VAR στη Λαμία, όπου εντελώς συμπτωματικά συνέβη στο γκολ οφσάιντ του ΠΑΟΚ (όχι ότι χρειαζόταν VAR για κάτι τόσο οφθαλμοφανές), αποδεικνύεται ότι αυτό το πρωτάθλημα είναι στημένο και δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Ο Ολυμπιακός εδώ και μήνες έχει καταγγείλει με ονόματα και στοιχεία το σύστημα που «σκοτώνει» το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλέον, FIFA, UEFA και Πολιτεία είναι προ των ευθυνών τους. Ή θα τηρήσετε τη νομιμότητα και θα σώσετε το ποδόσφαιρο, ή θα συνεχίσετε να επιτρέπετε σε έναν Ρώσο να αλλοιώνει τους όρους του παιχνιδιού καταστρέφοντάς το, αγοράζοντας ομάδες με μπροστινό τον ανιψιό του, προσλαμβάνοντας παιδιά και συζύγους δικαστών και διαιτητών, καθώς και αλλοιώνοντας υπέρ του αποτελέσματα ακόμη και με τεχνικές βλάβες του VAR. Ως εδώ! Πάρτε μέτρα άμεσα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα