Ομοσπονδία της Κροατίας: “Οι παίκτες μας δέχθηκαν φραστική και σωματική επίθεση, αυτό τους έκανε να αμυνθούν”

Διαβάζεται σε 2'
Ομοσπονδία της Κροατίας: “Οι παίκτες μας δέχθηκαν φραστική και σωματική επίθεση, αυτό τους έκανε να αμυνθούν”

Η ομοσπονδία μπάσκετ της Κροατίας πήρε θέση αναφορικά με τη σύρραξη που εκτυλίχθηκε σε κλαμπ της παραλιακής, με εμπλεκόμενους τους Ίβιτσα Ζούμπατς και Ντάριο Σάριτς.

Η ομοσπονδία μπάσκετ της Κροατίας τοποθετήθηκε, με ανακοίνωσή της, για το επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκησαν οι Ίβιτσα Ζούμπατς και Ντάριο Σάριτς, σε κλαμπ της Παραλιακής.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται το χρονικό από το τέλος του τελικού του Προολυμπιακού τουρνουά μέχρι το επίμαχο συμβάν, ενώ αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι “κάποιοι παίκτες μας δέχθηκαν επίθεση πρώτα φραστική και μετά σωματική, κάτι που φυσικά τους έκανε να αμυνθούν”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Απαντώντας σε πολλά ερωτήματα των μέσων ενημέρωσης σχετικά με φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα η Κροατική Ένωση Καλαθοσφαίρισης απαντά ως εξής:

Μετά τον τελικό αγώνα του Ολυμπιακού προκριματικού τουρνουά στην Ελλάδα και ένα κοινό δείπνο, ο προπονητής ευχαρίστησε τους παίκτες για την πολύ καλή προσπάθειά τους και στην συνέχεια τους άφησε ελεύθερους, υπολογίζοντας ότι δεν υπήρχε κοινή επιστροφή στο Ζάγκρεμπ, αλλά σε διάφορους προορισμούς σύμφωνα με τις ανάγκες των παικτών.

Μετά από πολλές εβδομάδες δύσκολων προετοιμασιών και αγώνων, οι παίκτες αποφάσισαν να κάνουν μια αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση πριν επιστρέψουν στα σπίτια ή τους συλλόγους τους. Ενώ βρίσκονταν σε ένα από τα κλαμπ της Αθήνας, κάποιοι παίκτες μας δέχθηκαν επίθεση πρώτα φραστική και μετά σωματική, κάτι που φυσικά τους έκανε να αμυνθούν. Ήταν ένα βραχύβιο περιστατικό που διεκόπη από την παρέμβαση των σεκιούριτι”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα