Περιμένουν τον Όρμπαν απόψε στην Τούμπα

Περιμένουν τον Όρμπαν απόψε στην Τούμπα
Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπαν AP

Υπό την παρουσία του Ούγγρου Πρωθυπουργού Βίκτορ Ορμπαν είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τη Βίντι στην Τούμπα

Οσο και αν φαντάζει απίστευτο, είναι πολύ πιθανό την Πέμπτη να πραγματοποιήσει (αν δεν την πραγματοποιεί ήδη) την πρώτη του επίσκεψη στην Ελλάδα ο Βίκτορ Ορμπαν.

Ο αμφιλεγόμενος Ούγγρος Πρωθυπουργός, γνωστός για τις ακροδεξιές, ρατσιστικές θέσεις του, συνδέεται με στενή φιλία με τον ιδιοκτήτη της Βίντι Ιστβάν Γκάρασι και αυτό το γεγονός τον φέρνει, πιθανότατα, στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο πλαίσιο του Europa League!

Ο Ορμπαν έτσι και αλλιώς συνοδεύει τη Βίντι σχεδόν σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι της είτε εντός είτε εκτός Ουγγαρίας και προφανώς η έλευσή του στη Θεσσαλονίκη δεν συνιστά έκπληξη.

Η ουγγρική πρεσβεία στην Αθήνα δεν επιβεβαιώνει την επίσκεψη αφού αυτή έχει καθαρά ανεπίσημο χαρακτήρα, ωστόσο καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν στον news247.gr ότι ο Ορμπαν θα δώσει το παρόν στην Τούμπα. Μένει να δούμε αν οι πληροφορίες επαληθευτούν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα