O Χάμιλτον ξεπερνάει τον Μπέκαμ

O Mπέκαμ αναμένεται να χάσει τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου Βρετανού αθλητή από τον Χάμιλτον
- 14 Μαΐου 2008 17:40
Ο οδηγός της McLaren Mercedes διαπραγματεύεται ήδη ένα συμβόλαιο ύψους 13.000.000 ευρώ με την αθλητική εταιρεία Reebok και σύμφωνα με την εφημερίδα «The Times» συζητά και με μία δεύτερη πολυεθνική εταιρεία.
Πρόκειται για την PepsiCo και το ποσό είναι μεγαλύτερο από τα 13.000.000 ευρώ που του προσφέρει η Reebok. Αν προσθέσουμε και τους σπόνσορες με τους οποίους συνεργάζεται, τότε ο Χάμιλτον εύκολα θα υποσκελίσει τον Μπέκαμ. Φανταστείτε να αναδειχθεί και παγκόσμιος πρωταθλητής.
Όρος στις συμφωνίες που υπογράφει η McLaren Mercedes με τους οδηγούς της είναι να μην έχουν προσωπικούς σπόνσορες. Ο Ρον Ντένις είναι ενήμερος για τις ενέργειες του Χάμιλτον και έχει δώσει τη συγκατάθεση του. Σήμερα στη φόρμα του Χάμιλτον οι χορηγοί, αύριο πάνω στη McLaren σκέφτηκε ο παμπόνηρος Βρετανός.