Ειδήσεις και νέα από τον χώρο του αυτοκινήτου.

Τα 12 "e - cars" που έρχονται στην Ελλάδα το 2020

Τα 12 "e - cars" που έρχονται στην Ελλάδα το 2020

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το ζήτημα της έλευσης πολλών, νέων ηλεκτρικών μοντέλων, αλλά και αρκετών plug-in υβριδικών που φορτίζονται από πρίζα, δημιουργεί νέα δεδομένα στη Ελλάδα, καθώς τώρα μόλις το 0,37% των πωλήσεων είναι ηλεκτρικά.

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα: Τι αλλάζει στα ΙΧ με "γυρισμένα" χιλιόμετρα

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα: Τι αλλάζει στα ΙΧ με "γυρισμένα" χιλιόμετρα

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέα εγκύκλιος του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών ενώ προτάσεις υποβάλλει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιδιωτικών ΚΤΕΟ, για τα μεταχειρισμένα οχήματα εισαγωγής, για τα ταξί και τα ρυμουλκά – ρυμουλκούμενα.

Ο Υπουργός Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής

"Όχι" στην απόσυρση - "Ναι" στα κίνητρα για αγορά ΙΧ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ότι στόχος της κυβέρνησης είναι "η ενίσχυση της ηλεκτροκίνησης και κίνητρα για ανανέωση του στόλου των αυτοκινήτων", τα οποία είναι γερασμένα.

Καύσιμα

Εντείνονται οι έλεγχοι, αλλά παραμένει η παραβατικότητα στα υγρά καύσιμα

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η ΑΑΔΕ έχει κάνει σημαντικά βήματα τελευταία, όμως υπάρχουν εκκρεμότητες. Η καταπολέμηση του λαθρεμπορίου, που στοιχίζει στα έσοδα του δημοσίου αλλά και των εταιρειών, παραμένει το κυριότερο πρόβλημα.

Φωτογραφία αρχείου

Ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο τα οχήματα με γυρισμένα χιλιόμετρα - Πρόστιμα "φωτιά" για τους παραβάτες

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Άνω κάτω η κατάσταση με τους τεχνικούς ελέγχους των οχημάτων. Θετικό κρίνεται το μέτρο που επιτρέπει την πρόσβαση των ΚΤΕΟ στη βάση δεδομένων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.