Στη Γενεύη το Hyundai i40W

Στη Γενεύη το Hyundai i40W
New Image

Η Hyundai ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα νέο ευρωπαϊκό μοντέλο στο D-segment στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης

Σε αντίθεση με το Sonata που κυκλοφορεί ήδη στην αγορά των ΗΠΑ και της Αμερικής γενικότερα, το i40 –περί ου ο λόγος- έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί στη Γερμανία από τον ευρωπαικό βραχίονα της κορεάτικης φίρμας και συγκεκριμένα στο κέντρο σχεδιασμού στο Rüsselsheim. Ο σχεδιασμός ακολουθεί πιστά τις πρόσφατες μελέτες σχεδιασμού της Hyundai.








Το i40 είναι σχεδόν έτοιμο, για να πάει βγει στην παραγωγή λίγο μετά το ντεμπούτο του στη Γενεύη με τη μορφή στέισον βάγκον, ενώ θα ακολουθήσει και η έκδοση sedan. Η γκάμα των κινητήρων αναμένεται να περιλαμβάνει μοτέρ 2.0-λίτρων, άμεσου ψεκασμού τετρακύλινδρο που αποδίδει 170 ίππους και 1.7-λίτρων turbodiesel με απόδοση που κυμαίνεται από 115 έως 136 ίππους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα