Η Alexandra Shipp αποκάλυψε ότι πάσχει από κατάθλιψη και διπολική διαταραχή

Η Alexandra Shipp αποκάλυψε ότι πάσχει από κατάθλιψη και διπολική διαταραχή
Alexandra Shipp Willy Sanjuan/Invision/AP

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της ηθοποιού Alexandra Shipp, σχετικά με τη μάχη που δίνει απέναντι στα θέματα ψυχικής υγείας.

Ο Μάιος είναι ο Μήνας Ευαισθητοποίησης για την Ψυχική Υγεία και μια αγαπημένη ηθοποιός της Marvel μίλησε για τους δικούς της αγώνες σχετικά με θέματα ψυχικής υγείας.

Μέσω του Instagram, η ηθοποιός Alexandra Shipp (γνωστή από τον ρόλο της ως Storm στις ταινίες X-Men: Apocalypse και Dark Phoenix) δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο θέλησε να μιλήσει για το θέμα της κατάθλιψης και της διπολικής διαταραχής.

Συγκεκριμένα, η ίδια σημείωσε ότι πάσχει από κατάθλιψη καθώς και από διπολική διαταραχή, αντιμετωπίζοντας και τα δύο “με τη βοήθεια φαρμακευτικής αγωγής και θεραπείας”.

“Το να είσαι διπολικός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ. Αυτή η φωνή μπορεί να είναι δυνατή. Μου λέει να βλάψω τον εαυτό μου. Αναβοσβήνει εικόνες με διάφορους τρόπους για να το κάνω. Μπορεί να είναι εκκωφαντική. Αυτή τη στιγμή (στα γυρίσματα του X-Men: Dark Phoenix), πάλευα με την αξία μου. Ένιωθα ανάξια, όχι αρκετή και μόνη. Εκπαιδεύτηκα για να γίνω η καλύτερη #Storm που θα μπορούσα να γίνω και μου έλεγαν συνεχώς ότι δεν είμαι αρκετή. Ως μαύρη γυναίκα στο Χόλιγουντ, με συγκρίνουν συνεχώς και με αναγκάζουν να συγκρίνω τον εαυτό μου με άλλους. Είναι ταπεινωτικό και μπορεί να με βλάψει. Έτσι υπέφερα στη σιωπή. Μούδιασα… Απομονώθηκα. Έκανα και εγώ σκέψεις που μου έλεγαν ότι ο κόσμος θα ήταν καλύτερος χωρίς εμένα…”, ανέφερε.

Η Shipp συνέχισε, με κάποια λόγια ενθάρρυνσης για τους θαυμαστές της, οι οποίοι μπορεί να βιώνουν το ίδιο. “Κοιτάζω πίσω σε στιγμές όπως αυτή, όπου θα έπρεπε να είμαι στο υψηλότερο σημείο μου, και βλέπω μόνο το χαμηλότερο. Δεν θα έπρεπε να υποφέρω, αλλά το επέλεξα γιατί πίστευα ότι κανείς δεν θα νοιαζόταν ή δεν θα το προσέξει. Δεν θέλω να επιβαρύνω κανέναν. Αλλά δεν είμαστε φορτία, είμαστε φάροι. Είμαστε το φως στην άκρη του τούνελ. Είμαστε υπέροχοι. Μην περιμένετε την ευτυχία, τρέξτε προς αυτήν”, συνέχισε.

Παρακάτω, η σχετική ανάρτηση στο Instagram:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα