Άννα Κουρή: Η ζωή στο Κονγκό και η ανεργία – “Με στοίχειωσε ο ρόλος της Βάνας Δάγκα”

Άννα Κουρή: Η ζωή στο Κονγκό και η ανεργία – “Με στοίχειωσε ο ρόλος της Βάνας Δάγκα”
Άννα Κουρή glomex - alpha tv

Η εξομολόγηση της Άννας Κουρή για την απώλεια της Τερέζ, τις περιόδους ανεργίας και τον ρόλο της "Βάνας" στη σειρά "Οι Μεν και οι Δεν".

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day, παραχώρησε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης η Άννα Κουρή. Η ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τους γονείς της, τον ρόλο της Βάνας Δάγκα στους “Οι Μεν και οι Δεν”, αλλά και για την απώλεια της Τερέζ.

«Μέχρι τα 10 μου μεγάλωσα στο βελγικό Κονγκό, ήταν το ιδανικό μέρος για παιδική ηλικία, γιατί ήταν όλα τα σπίτια μονοκατοικίες, με κήπους. Οι γονείς μου πήγαν στο Κονγκό να δοκιμάσουν την τύχη τους, ο πατέρας μου ασχολιόταν με υφάσματα. Η μητέρα μου είναι 96 ετών και της αρέσουν οι περιπέτειες στα ταξίδια. Φέτος θέλουμε να κάνουμε μια κρουαζιέρα, να πάμε μέχρι Βενετία. Στη Βουδαπέστη ήθελε να ανέβει σε αερόστατο», είπε αρχικά η Άννα Κουρή.

Η Άννα Κουρή δήλωσε πως ο ρόλος της στη σειρά του Χάρη Ρώμα τη στοίχειωσε, αναφέροντας: «Έχω περάσει περιόδους ανεργίας, γιατί μου ζητούσαν τα ίδια πράγματα. Με στοίχειωσε ο ρόλος της Βάνας, στο μυαλό των παραγωγών ήμουν η Βάνα Δάνγκα για κάποιο λόγο. Οι κολλητοί μου από το χώρο είναι ο Στέλιος Μάινας, η Πέμη Ζούνη και η Σύλβια Δεληκούρα».

Κλείνοντας, η Άννα Κουρή μίλησε για την απώλεια της Τερέζ, της σκυλίτσας της, που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό: «Στα γυρίσματα, όταν ο σκηνοθέτης έλεγε στοπ, πήγαινε στα καμαρίνια και καθόταν σε μια πολυθρόνα που τη θεωρούσε δική της. Νιώθω μια μεγάλη τρυφερότητα όταν τη βλέπω».

Άννα Κουρή: Η συνέντευξη της ηθοποιού στο Happy Day

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα