Αντίνοος Αλμπάνης: “Νιώθω βαθύτατο οίκτο για τον εαυτό μου κάποιες φορές”

Αντίνοος Αλμπάνης: “Νιώθω βαθύτατο οίκτο για τον εαυτό μου κάποιες φορές”
Αντίνοος Αλμπάνης glomex

Ο Αντίνοος Αλμπάνης κάνει την αυτοκριτική του και με αφορμή την ημίγυμνη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram και λίγο αργότερα "κατέβηκε" ως "προκλητική" μίλησε για τα μέτρα και σταθμά των social media.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στο “Καλύτερα δε Γίνεται” του Σαββάτου (18/02).

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εικόνα του και με αφορμή την ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού για το αν κάποιες φορές “χρησιμοποιεί”, εκμεταλλεύεται ή αξιοποιεί τη γοητεία και την ομορφιά του, απάντησε πως προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι να πιστεύει ότι γοητεύει, ότι είναι όμορφος και θελκτικός, κάτι που δεν συμβαίνει κάθε ημέρα, τονίζοντας πως “υπάρχουν πρωινά που σιχτιρίζω την εικόνα μου, νιώθω βαθύτατο οίκτο για τον εαυτό μου“.

Ο ίδιος με αφορμή τη σέξι φωτογραφία που μοιράστηκε στον λογαριασμό του στο Instagram, την οποία η πλατφόρμα κατέβασε με την αιτιολογία ότι “παραβιάζει τους κανόνες της κοινότητας”, δήλωσε πως “η όποια ενόχλησή μου δεν είναι ότι κατέβηκε αυτή η φωτογραφία, το πρόβλημά μου είναι ότι υπάρχουν πέντε μέτρα και πέντε σταθμά και δεν τα κατανοώ. Αυτή η ίδια φωτογραφία υπάρχει στο προφίλ του φωτογράφου που με τράβηξε. Άρα στο προφίλ του φωτογράφου αυτή η φωτογραφία δεν προσβάλλει αλλά στο δικό μου προσβάλλει. Είναι λίγο παράδοξο. Μπορώ τώρα να μπω σε δέκα προφίλ στο Instagram που το περιεχόμενο είναι αδιαπράγματευτα πορνογραφικό και δεν μπορείς να το δείξεις όπως δείχνεις αυτή τη φωτογραφία στους δέκτες”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα