Ασπιώτης: Το ξέσπασμα για τη συμμετοχή πρώην παίκτριας του GNTM σε παράσταση

Ασπιώτης: Το ξέσπασμα για τη συμμετοχή πρώην παίκτριας του GNTM σε παράσταση
Ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης Facebook/Konstantinos Aspiotis

Καταπέλτης ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης εναντίον παικτών reality που ακολουθούν καριέρα ηθοποιού. Η γνώμη για τον Ντάνο και το νέο θεατρικό βήμα της Ειρήνης Στεριανού που θα συζητηθεί.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει να πρωταγωνιστούν σε τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις πρόσωπα που έχουν γίνει γνωστά στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή τους σε reality, που κατά καιρούς προβάλλονται μέσα από τη μικρή οθόνη, προκαλώντας ποικίλλες αντιδράσεις.

Ένα από τα πρόσωπα που εξέφρασαν την αντίθεσή τους για την “αλλαγή καριέρας” πρώην παικτών reality είναι ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Ασπιώτης, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” υποστήριξε μεταξύ άλλων πως είναι άδικο να παίρνουν παίκτες ριάλιτι τη θέση ηθοποιών.

Ερωτηθείς για το αν θα συνεργαζόταν με άτομο που έχει βγει από reality, ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης δήλωσε: “Θεωρώ ότι όλοι έχουν δικαίωμα να δοκιμαστούν σε κάτι κάποια στιγμή. Αν θα μείνουν, αν θα προσπαθήσουν, αν δεν θα κοροιδεύουν, απλά για λεφτά ή για διασημότητα […] Είναι πάρα πολύ άδικο να παίρνουν τη θέση ηθοποιών που έχουν σπουδάσει και το αγαπούν και το έχουν μεράκι. Το καταλαβαίνουμε αμέσως αν υπάρχει η πρόθεση απλά να εκμεταλλευτούμε το ότι πχ ο Ντάνος έγινε διάσημος και άρα τον ξέρουν, άρα είναι αγαπητός και άρα να τον βάλουμε στο σίριαλ. Ο Ντάνος είναι ένας κούκλος, δεν τον έχω δει να παίζει”.

Οι παραπάνω δηλώσεις του ηθοποιού θα δυσαρεστήσουν μάλλον την Ειρήνη Στεριανού, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model, η οποία μετά το τέλος του reality αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην υποκριτική.

Συγκεκριμένα, όπως έχει γίνει γνωστό το πρώην κορίτσι του reality μόδας του Star, το οποίο απασχόλησε ουκ ολίγες φορές με τις σέξι του εμφανίσεις, πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση “Guilty Choises” και μάλιστα εμφανίζεται στη σκηνή εντελώς γυμνή!

Η παράσταση είναι αυστηρώς ακατάλληλη, αλλά είναι πάρα πολύ ωραία και με πολύ ωραία μηνύματα. Οι πρώτες μου σκέψεις ήταν τι θα πουν και φοβόμουν για τα σχόλια, αλλά στην πορεία όσο γνώριζα το έργο και το έβλεπα από τη δική μου πλευρά κατάλαβα ότι είναι ένα έργο που έχει τα ρίσκα του και πρέπει να τολμήσεις. Είναι τόσο λεπτά τα μηνύματα που περνάει που πρέπει να τηρηθούν και να τα προσεγγίσεις με αξιοπρέπεια”, δήλωσε το πρώην μοντέλο και σε ερώτηση για το πόσο δύσκολο είναι να εμφανίζεται γυμνή και να κάνει ερωτικές σκηνές επί σκηνής απάντησε:

“Από τη στιγμή που καλείσαι να αποδώσεις έναν ρόλο και είσαι ηθοποιός και αυτή είναι η δουλειά σου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα γιατί είσαι σε ένα περιβάλλον πολύ προστατευμένο, όπως είναι η σκηνή”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα