Χάρις Αλεξίου: Η στιγμή που είπε στον γιο της ότι είναι υιοθετημένος

Χάρις Αλεξίου: Η στιγμή που είπε στον γιο της ότι είναι υιοθετημένος
Χάρις Αλεξίου papadakispress

Η συγκινητική εξομολόγηση της Χάρις Αλεξίου για την υιοθεσία του γιου της, Μάνου Θεοφίλου.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη που έδωσαν η Χάρις Αλεξίου και ο γιος της, Μάνος Θεοφίλου, στην ελληνική Vogue παρουσιάστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια, σε μία ιδιαίτερη εξομολόγηση μαζί με τον Μάνο Θεοφίλου, μίλησαν για το ζήτημα της υιοθεσίας, αλλά και για την μοναδική σχέση τους.

Η Χάρις Αλεξίου, μεταξύ άλλων, δήλωσε πως στον Μάνο Θεοφίλου είπε ότι είναι υιοθετημένος από τότε που άρχισε να λέει τις πρώτες του λέξεις.

«Δεν είναι η στιγμή που το αποφασίζεις, είναι η στιγμή που ανοίγει ο ουρανός και έρχεται. Η στιγμή που σε ακούει ο Θεός για να έρθει ένα παιδί στον δρόμο σου με τον όποιο τρόπο. Και για αυτό το παιδί θεωρώ ότι άνοιξε ο ουρανός και ήρθε στον δρόμο μου. Μπήκε το φως στη ζωή μου με τον ερχομό του γιου μου», είπε η Χάρις Αλεξίου.

Ο Μάνος Θεοφίλου ανέφερε: «Θεωρώ ότι για μένα ήταν σαν να μου έκατσε το τζόκερ, κατά κάποιον τρόπο. Από τότε που έχω αναμνήσεις, γνωρίζω ότι είμαι υιοθετημένος. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να ψάξω τους βιολογικούς μου γονείς, έχω όλη την αγάπη της γης, τι παραπάνω να ζητήσω;».

Η Χάρις Αλεξίου τόνισε: «Είναι μία παθογένεια της ελληνικής κοινωνίας αυτό, ότι υπάρχουν πολλά μυστικά και ταμπού που δεν έχουν ειπωθεί και τα παιδιά δεν γνωρίζουν. Και αυτό είναι κάτι που τα παιδιά δεν γνωρίζουν, και αυτό τα οδηγεί να θέλουν να ψάξουν και να μάθουν. Ότι δεν τους δίνεται απλόχερα η ειλικρίνεια».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα