Χιου Γκραντ: Κατηγορεί την εφημερίδα “Sun” για διάρρηξη του σπιτιού του

Χιου Γκραντ: Κατηγορεί την εφημερίδα “Sun” για διάρρηξη του σπιτιού του
Ο ηθοποιός Χιου Γκραντ Richard Shotwell/Invision/AP

Ο Χιου Γκράντ κατηγορεί την Sun για διάρρηξη, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο η εφημερίδα ήθελε να αποκτήσει πληροφορίες για την προσωπική του ζωή μέσω υποκλοπών.

Ο γνωστός βρετανός ηθοποιός, Χιου Γκράντ (Hugh Grant), ισχυρίζεται πως η γνωστή εφημερίδα Sun διέρρηξε το διαμέρισμά του και τοποθέτησε μια συσκευή παρακολούθησης στο αυτοκίνητό του σε μια προσπάθεια να λάβει πληροφορίες για την προσωπική του ζωή.

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με την Guardian, εμφανίστηκε στο ανώτατο δικαστήριο την Πέμπτη στην οποία δήλωσε: “Ο ισχυρισμός μου αφορά παράνομες πράξεις που διέπραξε η Sun, συμπεριλαμβανομένων διαρρήξεων κατά παραγγελία, παραβίασης ιδιωτικής περιουσίας με σκοπό την απόκτηση πληροφοριών μέσω υποκλοπών, παγίδευσης σταθερών τηλεφώνων, και χρήσης ιδιωτικών ερευνητών για να κάνουν όλα αυτά και άλλα παράνομα πράγματα εναντίον μου”.

Ακόμη, ο Χιου Γκράντ δήλωσε στο δικαστήριο πως το 2011 έγινε διάρρηξη στο διαμέρισμά του στο Λονδίνο κατά την οποία δεν είχε κλαπεί τίποτα. Την επόμενη μέρα εμφανίστηκε μια ιστορία στη Sun που “περιέγραφε λεπτομερώς το εσωτερικό του σπιτιού”.

Ο Γκραντ ισχυρίζεται επίσης ότι κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 2000 η Sun προσέλαβε ιδιωτικούς ερευνητές για να εισβάλουν σε δύο ακίνητα που συνδέονται με την εταιρεία παραγωγής ταινιών του και την πρώην κοπέλα του Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ.

Ο ηθοποιός υποστήριξε ότι αυτές οι διαρρήξεις πραγματοποιήθηκαν με «την έγκριση της Rebekah Brooks, η οποία ήταν αρχισυντάκτρια της Sun εκείνη την εποχή».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα