Chris Rock: Το πρώτο σχόλιο μετά το χαστούκι από τον Will Smith στα Όσκαρ

Chris Rock: Το πρώτο σχόλιο μετά το χαστούκι από τον Will Smith στα Όσκαρ
O Chris Rock: AP

Ο Κρις Ροκ έσπασε τη σιωπή του και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο χαστούκι που δέχθηκε από τον Γουίλ Σμιθ στην τελετή απονομής των Οσκαρ.

Ο Κρις Ροκ έκανε τις πρώτες του δημόσιες δηλώσεις, μετά το χαστούκι από τον Γουίλ Σμιθ κατά τη διάρκεια της τελετής των βραβείων Όσκαρ την Κυριακή. λέγοντας ότι “επεξεργάζεται ακόμη το περιστατικό”.

Συγκεκριμένα, ο κωμικός μίλησε για το περιστατικό κατά την διάρκεια ενός σόου του στη Βοστώνη. Αρχικά ο Ροκ αναφέρθηκε στη διαμάχη ρωτώντας αστειευόμενος το κοινό:

“Πώς ήταν το Σαββατοκύριακο σας; Δεν έχω να πω πολλά για ότι συνέβη. Οπότε αν ήρθατε να ακούσετε γι’ αυτό, τότε το μόνο που έχω να πω είναι ότι έγραψα ένα ολόκληρο σόου πριν από την Κυριακή. Η αλήθεια είναι πως ακόμη προσπαθώ να επεξεργαστώ ότι συνέβη. Σε κάποια στιγμή θα μιλήσω για το όλο θέμα και θα είναι σοβαρό, αλλά και αστείο”.

“Σε αγαπάμε”, φώναξε κάποιος από το κοινό κάποια στιγμή, προκαλώντας χειροκροτήματα και επευφημίες.

Υπενθυμίζεται πως ο Γουίλ Σμίθ έχει ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον Κρις Ροκ, χωρίς ωστόσο να έχει λάβει κάποια απάντηση από τον ίδιο.

“Θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη, Κρις. Ήμουν εκτός γραμμής και έκανα λάθος. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν ενδεικτικές του άντρα που θέλω να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης”, είχε γράψει ο Γουιλ Σμιθ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα