Χρήστος Φερεντίνος-Σοφία Παυλίδου: Επιβεβαίωσαν το χωρισμό τους

ΣΥΝΕΝΤΕΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ  ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ  ''Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ'' .ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ''Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ'' .ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μετά από 12 χρόνια γάμου, ο δημοφιλής παρουσιαστής και η όμορφη ηθοποιός τραβούν χωριστούς δρόμους

"Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά" λέει ο λαός μας, και αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά στην περίπτωση του Χρήστου Φερεντίνου και της Σοφίας Παυλίδου. Τα σενάρια και οι φήμες για το χωρισμό τους, είχαν πυκνώσει εδώ και καιρό αλλά πλέον είναι οριστικό μιας και οι ίδιοι το επιβεβαίωσαν, μιλώντας στη Real News

Όπως είπαν μπορεί να ακολουθούν χωριστούς δρόμους, ωστόσο παραμένουν αγαπημένοι και διατηρούν επαφές, αφού βασικό τους μέλημα είναι τα δίδυμα παιδιά που έχουν αποκτήσει στα 12 χρόνια γάμου.

"Χωρίσαμε! Είναι οριστικό και από τον Σεπτέμβριο μένουμε σε διαφορετικά σπίτια. Και δεν είναι… σενάρια. Ενημερώσαμε τα παιδιά μας για τη μεγάλη αυτή απόφασή μας και πλέον μπορούμε να πούμε πως τραβάμε χωριστούς δρόμους, αλλά μένουμε αγαπημένοι". δήλωσε το ζευγάρι.

SHARE:

24Media Network