Χρονοπούλου: “Ο Κούρκουλος “καθάριζε” τον σύντροφο που με είχε κακομεταχειριστεί”

Χρονοπούλου: “Ο Κούρκουλος “καθάριζε” τον σύντροφο που με είχε κακομεταχειριστεί”
Μαίρη Χρονοπούλου Glomex

Η γνωστή ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου μίλησε για τις κακοποιητικές σχέσεις που είχε στη ζωή της, αλλά και για τον φίλο της Νίκο Κούρκουλο, ο οποίος την φρόντιζε και την προστάτευε.

Μια εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή “Super Katerina” η σπουδαία ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου Μαίρη Χρονοπούλου, μιλώντας για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Θυμάμαι όλους τους φίλους, που έχουν φύγει. Προ καιρού έβαλα να δω την ταινία, πρώτο πλάνο ο Νίκος μου (Κούρκουλος), κουκλί, τον είδα συγκινήθηκα. Μετά βγαίνει ο Γιάννης Βόγλης, έφυγε από την καταραμένη αρρώστια. Μετά το γειτονάκι μου, του αγοριού απέναντι ο Φαίδων Γεωργίτσης, από την ίδια αρρώστια και αυτός, και μετά ο Κατράκης, ο δάσκαλός μας. Όλοι νεκροί και εγώ ακόμα ζωντανή. Με την ιδέα του θανάτου του δικού μου είμαι απόλυτα εξοικειωμένη. Δε με τρομάζει καθόλου μα καθόλου η αποχώρηση, αλλά με την ιδέα του θανάτου των γύρω μου δεν μπορώ να εξοικειωθώ”, ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

Σχετικά με τον Νίκο Κούρκουλο, είπε πως είναι ο φίλος που της λείπει περισσότερο από όλους, ενώ ανέφερε ότι την φρόντιζε και την προστάτευε.Ο Νίκος Κούρκουλος μου λείπει περισσότερο. Ήταν οικογένειά μου. Μόνο που το σκέφτομαι αρρωσταίνω. Ήξερε, δυστυχώς, τα πάντα για τα προσωπικά μου. Έχει τραβήξει κι αυτός διάφορα με τα παθήματα τα δικά μου. Το τι άκουγα! Με προστάτευε, με φρόντιζε, με μάλωνε. Ήταν ό,τι πιο κοντινό είχα στη ζωή μου”, είπε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Περιγράφοντας μια κακοποιητική σχέση στην οποία είχε υπάρξει, δήλωσε πως ο Κούρκουλος ήταν εκείνος που την βοήθησε. Τον είχα πάρει τηλέφωνο βράδυ και του είπα: “Έλα γρήγορα Νίκο, θα με σκοτώσει αυτός”. Πυτζάμα, μπουφάν από πάνω, μηχανή. Ήρθε να “καθαρίσει”. “Καθάριζε” ωραία, γενναία, τον πλάκωνε τον σύντροφο που με είχε κακομεταχειριστεί. Περίμενε ως το πρωί να έρθει ο κλειδαράς να μου αλλάξει κλειδαριά. Τα άκουγα όλη τη νύχτα. Πέρναγε ένας μήνας δύο μήνες και με το πρόσωπο αυτό ή το είχα συγχωρήσει και πίναμε καφεδάκι μαζί. Μας έβλεπε ο Νίκος και ήταν έξω φρενών, και μου έλεγε “Βρε Μαίρη, τον χτύπησα τον άνθρωπο, τον έβρισα, δεν του μιλάω και εσύ πίνεις καφέ μαζί του;””, είπε η γνωστή ηθοποιός.

“Ήταν ultra κακοποιητικοί. Και χειροδικία. Προσπαθούσα. Μυϊκά δεν είναι εύκολο για μία γυναίκα να αντιδράσει”, είπε γενικά για ορισμένους συντρόφους που είχε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα