Δάφνη Καραβοκύρη: Συγκλονίζει για τη μάχη με τη νευρική ανορεξία – “Έφτασα να ζυγίζω 39 κιλά”

Δάφνη Καραβοκύρη: Συγκλονίζει για τη μάχη με τη νευρική ανορεξία – “Έφτασα να ζυγίζω 39 κιλά”
Δάφνη Καραβοκύρη glomex

Για τις δυσκολίες της παιδικής της ηλικίας, τη μητέρα της αλλά και τη μάχη με τη νευρική ανορεξία μίλησε η Δάφνη Καραβοκύρη.

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” και το MEGA παραχώρησε η δημοσιογράφος Δάφνη Καραβοκύρη και με αφορμή το νέο της βιβλίο που ετοιμάζει, έκανε μία αναδρομή στα παιδικά της χρόνια, τις δυσκολίες που αυτά είχαν, την εφηβεία αλλά και την “κακή κυρία“, όπως χαρακτήρισε τη νευρική ανορεξία που αντιμετώπισε στην εφηβεία.

“‘Ήταν αρκετά δύσκολα τα παιδικά μου χρόνια και ένιωθα και πάρα πολύ μόνη μου και να θυμίσω ότι ήταν και άλλες οι εποχές. Δεν μπορούσες να μιλήσεις και να το μοιραστείς. Να πεις ότι ‘δέχομαι βία στο σπίτι μου, πώς θα το αντιμετωπίσω;'”, είπε αρχικά η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός, ενώ μίλησε και για τη μητέρα της η οποία όπως είπε έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή.

“Η μητέρα μου είχε και έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολες καταστάσεις. Είναι διαγνωσμένη με διπολική διαταραχή, πέρασε έναν πολύ δύσκολο μεταστατικό καρκίνο και η διέξοδός της ήταν το αλκοόλ. Ένας άνθρωπος που πίνει και θα πονέσει με τα λόγια του και θα πονέσει με τα χέρια του και τις πράξεις του, γιατί δεν το ελέγχει”, δήλωσε στη συνέχεια.

Αναφέρθηκε και στη μάχη της με τη νευρική ανορεξία σε εφηβική ηλικία, όπου από 62 κιλά έφτασε να ζυγίζει 39 κιλά.

“Ο μπαμπάς μου ήταν εκδότης περιοδικών μόδας οπότε ήταν ένας συγκερασμός μεταξύ του τι έβλεπα από τη δουλειά του πατέρα μου και όσων συνέβαιναν μέσα στο σπίτι. Ήταν ένας τρόπος να ξεσπάσω. Αποφάσισα να στερήσω από τον εαυτό μου αυτό το κομμάτι, έλεγα ‘αφού κάνετε εσείς τον δικό σας τον πόλεμο, θα κάνω και εγώ τον δικό μου με τον φαγητό και θα τσακωθώ για πάντα και δεν θα τρώω'”, ανέφερε η Δάφνη Καραβοκύρη και πρόσθεσε πως έβλεπε τον εαυτό της σαν οδοντογλυφίδα και θεωρούσε ότι είχε παραπάνω κιλά.

Μάλιστα, όπως είπε, χρειάστηκε να νοσηλευτεί προκειμένου να ξεπεράσει την ανορεξία και εκμυστηρεύτηκε πως κατάφερε να βγει από αυτό τον λαβύρινθο επειδή είχε δίπλα της τον πατέρα της.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα