Δείτε πώς είναι σήμερα η "Δάφνη" από την τηλεοπτική σειρά "Μυστικά της Εδέμ"

Δείτε πώς είναι σήμερα η "Δάφνη" από την τηλεοπτική σειρά "Μυστικά της Εδέμ"

Η τηλεοπτική σειρά, "Μυστικά της Εδέμ" προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του MEGA, με μεγάλη επιτυχία, τις τηλεοπτικές σεζόν, 2008 – 2011

Τη γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Mega "Τα μυστικά της Εδέμ" και στη συνέχεια πρωταγωνίστησε και σε άλλες σειρές.

Η Γεωργία Γεωργόνη, η οποία αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Γ. Θεοδοσιάδη το 2001, σήμερα δεν ασχολείται με το αντικείμενο των σπουδών της, καθώς διδάσκει yoga.

Μάλιστα, άφησε στην άκρη την ηθοποιία για να ασχοληθεί αποκλειστικά με τη yoga από το 2012, όταν και αποφάσισε να παρακολουθήσει εκπαίδευση για δασκάλους Hatha Yoga στο Athens Yoga studio με τη Maja Zilih.

Δείτε πώς είναι σήμερα η

Πλέον είναι πιστοποιημένη δασκάλα yoga, ενώ η αγάπη για γνώση την έκανε να παρακολουθήσει εκπαίδευση και thai massage, αλλά και να πάρει δίπλωμα β΄ βαθμού στο reiki, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας espresso.

Δείτε πώς είναι σήμερα η

Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές που συμμετέχει σε δραστηριότητες φιλανθρωπικού χαρακτήρα που οργανώνει το Athens Yoga Studio στο πλαίσιο του Athens Yogis for change και παρέχει εθελοντικά μαθήματα yoga στο «Στέκι νέων» του ΚΕΘΕΑ.

Δείτε πώς είναι σήμερα η

Μάλιστα, σε συνεργασία με άλλους δασκάλους yoga οργανώνει μαθήματα στη φύση, με σκοπό την οικονομική υποστήριξη φιλοζωικών οργανώσεων και σωματείων.

Δείτε πώς είναι σήμερα η

«Οι περισσότεροι δείχνουν να μη συνδέουν την παρουσία μου στην τηλεόραση και την παρουσία μου σε μια τάξη yoga. Ισως κάπου κάπου κάτι να τους θυμίζει η φωνή μου. Τότε μπορεί να μου πουν διστακτικά ότι τους θυμίζω κάποια ηθοποιό. Το ενδιαφέρον και όμορφο από όλο αυτό είναι ότι οι άνθρωποι που συναντώ με νιώθουν οικεία, γιατί κάτι τους θυμίζω, χωρίς όμως να με ταυτίζουν με τον ρόλο της Δάφνης. Βέβαια, όταν η σειρά παίζεται σε επανάληψη, όπως αυτή την εποχή, το παραπάνω φαινόμενο παρατηρείται σε μεγαλύτερη συχνότητα», λέει η ίδια στην espresso.

SHARE: