Η Δέσποινα Βανδή και οι διάσημοι φίλοι της αποθεώνουν την κόρη της

Η Δέσποινα Βανδή και οι διάσημοι φίλοι της αποθεώνουν την κόρη της
Η Δέσποινα Βανδή και η κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη Instagram

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα, φαίνεται πως έχει πάρει το ταλέντο της μαμάς της στη φωνή και το τραγούδι. Το βίντεο που ανέβασε η Βανδή στο Instagram, η περίσσια συγκίνηση και τα αποθεωτικά σχόλια τραγουδιστών και ηθοποιών.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή και η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, έχουν μία εξαιρετική σχέση, ενώ όσο μικρή μεγαλώνει μοιάζει στην Βανδή ολοένα και περισσότερο.

Φαίνεται, όμως, πως η 15χρονη Μελίνα, πέρα από τα όμορφα εξωτερικά χαρακτηριστικά που έχει πάρει από τη μαμά της, έχει πάρει και το ερμηνευτικό της ταλέντο, αφού έχει μια πολύ καθαρή, δυνατή φωνή και τραγουδάει πολύ ωραία.

Η τραγουδίστρια ανήρτησε ένα βίντεο με την κόρη της να τραγουδά το “Shallow” από την ταινία “A star is born” στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύοντάς το με τη λεζάντα: “Kι εγώ η μάνα συγκινούμαι…λουλούδι μου”.

Η ανάρτηση συγκέντρωσε χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια, τόσο από θαυμαστές της Δέσποινας Βανδή, όσο και από συνεργάτες και φίλους της από τη σόουμπιζ, που της έγραψαν όμορφα σχόλια για τη φωνή και την ερμηνεία της κόρης της.

Η Μελίνα Ασλανίδου, η Καλομοίρα, η Γιάννα Τερζή, η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Αργύρης Αγγέλου, ο Πέτρος Φιλιππίδης,η Έλλη Κοκκίνου, η Μπέτυ Μαγγίρα, η Ευρυδίκη και πολλοί άλλοι τραγουδιστές και ηθοποιοί, αποθέωσαν τη Μελίνα, αλλά και τη μαμά της.

Μάλιστα, η Γλυκερία θέλοντας να τιμήσει και τις δυο τους και να δείξει από πού πήρε το ταλέντο της, έγραψε: “Έχει θεία φωνή! Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει! Να την χαίρεσαι κοριτσάκι μου!”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα