Δέσποινα Βανδή: Το φιλί στον Βασίλη Μπισμπίκη στην πίστα που τρέλανε τους θαμώνες

Δέσποινα Βανδή: Το φιλί στον Βασίλη Μπισμπίκη στην πίστα που τρέλανε τους θαμώνες
Δέσποινα Βανδή Instagram@desp1navandi

"Δεν αντέχει η καρδιά μου τέτοιον έρωτα" τραγούδησε η Δέσποινα Βανδή στον Βασίλη Μπισμπίκη και το φιλί που έδωσε στον σύντροφό της η τραγουδίστρια έγινε viral.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους και πλέον οι δυο τους εκφράζουν ανοιχτά τα συναισθήματά τους αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα τυχόν επικριτικά σχόλια.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε για ακόμη μία φορά στο νυχτερινό κέντρο “Έναστρον” όπου πραγματοποιεί εμφανίσεις η Δέσποινα Βανδή με το συγκρότημα Melisses και απόλαυσε και πάλι την αγαπημένη του από τις πρώτες σειρές τραπεζιών του νυχτερινού κέντρου.

Και μπορεί η ίδια να έχει αφιερώσει στον αγαπημένο της πολλά τραγούδια από τη σκηνή, ωστόσο λίγες είναι οι φορές που η κάμερα τους έχει πιάσει να ανταλλάζουν τρυφερά φιλιά και μάλιστα μπροστά στα μάτια των θαμώνων. Αυτό συνέβη και το βράδυ της Παρασκευής, όπου ενώ η Δέσποινα Βανδή τραγουδούσε το τραγούδι του Χάρη Βαρθακούρη “Βράδια αξημέρωτα” πλησίασε τον Βασίλη Μπισμπίκη και μετά τον στίχο “δεν αντέχει η καρδιά μου τέτοιον έρωτα” έσκυψε και τον φίλησε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα