Δημήτρης Φραγκιόγλου: Γιατί δεν θα ήθελε με τίποτα ένα sequel του “Της Ελλάδος τα παιδιά”

Δημήτρης Φραγκιόγλου: Γιατί δεν θα ήθελε με τίποτα ένα sequel του “Της Ελλάδος τα παιδιά”
Δημήτρης Φραγκιόγλου glomex

Τους λόγους για τους οποίους δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση την "επανένωση" της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, "Της Ελλάδος τα παιδιά" εξήγησε ο ηθοποιός Δημήτρης Φραγκιόγλου.

Τον Δημήτρη Φραγκιόγλου φιλοξένησαν το μεσημέρι της Πέμπτης (27/04) στο πλατό του “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν” ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του “Χλαπάτσα” από τη δημοφιλή κωμική σειρά του ΑΝΤ1, “Της Ελλάδος τα παιδιά“, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων πώς θα του φαινόταν ένα sequel της σειράς και εξήγησε γιατί δεν θα ήθελε να δει κάτι τέτοιο στην τηλεόραση του σήμερα.

“Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα ένα sequel του ‘Της Ελλάδος τα παιδιά’. Πιστεύω ότι ολοκλήρωσε τον κύκλο του, άφησε αυτή την ωραία ανάμνηση που άφησε. Το θεωρώ και ύβρη γιατί κάποιοι δεν είναι πια στη ζωή, όπως ο πρώτος σεναριογράφος της σειράς, ο Κώστας Ευρυπιώτης. Για ποιο λόγο;”, αναρωτήθηκε ο ηθοποιός ο οποίος απαντώντας στο σχόλιο της Τζένης Μελιτά ότι η σειρά αγαπήθηκε πολύ και κάποιοι θα ήθελαν να την ξαναδούν, ο Δημήτρης Φραγκιόγλου είπε: “Και η φύση του θέματος, βάζει κάποια πλαίσια που είναι δύσκολο να τα διαχειριστείς εύκολα στο σήμερα”.

Ωστόσο, ο ίδιος έχει μόνο καλές αναμνήσεις από τη συμμετοχή του στη συγκεκριμένη σειρά και ανέφερε πως υπήρχε “τρομερή χημεία”, ενώ μίλησε και για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο, λέγοντας πως είναι “χαρά Θεού” να δουλεύει κανείς μαζί του.

“Ο Γιάννης είναι ένας πολύ συγκροτημένος άνθρωπος, που χρειάζεται στην τηλεόραση, που δεν χάνει το χιούμορ του και όταν ταιριάξουν τα χνώτα είναι πραγματικά χάρα Θεού να δουλεύεις μαζί του. Δεν έχει αυτή την εικόνα του πολύ αυστηρού που βγαίνει προς τα έξω, που μεταξύ μας καλά κάνει και την έχει. Ο κόσμος τους ήρωες που αγαπάει θέλει να αναπτύσσει μαζί τους μια οικειότητα που κάποιες φορές ξεπερνάει τα όρια”, κατέληξε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα