Dolph Lundgren: Αποκάλυψε την μάχη του με τον καρκίνο εδώ και 8 χρόνια

Dolph Lundgren: Αποκάλυψε την μάχη του με τον καρκίνο εδώ και 8 χρόνια
O Dolph Lundgren σε εκδήλωση στο Λονδίνο το 2018 Vianney Le Caer/Invision/AP

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μίλησε ο 65χρονος Σουηδός ηθοποιός, Dolph Lundgren, αποκαλύπτοντας ότι οι γιατροί του έδιναν λίγα χρόνια ζωής.

Τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο τα τελευταία 8 χρόνια αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός Dolph Lundgren.

Ο 65χρονος Σουηδός ηθοποιός μίλησε για τη μάχη του στο «In Depth with Graham Besinger» και αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του πνεύμονα το 2015, ο οποίος τέθηκε σε ύφεση. Η ασθένεια επέστρεψε ωστόσο το 2020 και του είπαν ότι του έμεναν 2-3 χρόνια ζωής. Πήγε για δεύτερη γνώμη και η θεραπεία που τώρα του χορηγείται είχε ως αποτέλεσμα τη συρρίκνωση των όγκων.

Σε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη, ενώ φορούσε ακόμα τα ρούχα του νοσοκομείου, λέει: “Είναι την επόμενη μέρα της επέμβασής μου, έβγαλαν έναν όγκο, μετά έβγαλαν άλλους δύο που βρήκαν και άλλους τρεις μικρούς. Ας ελπίσουμε ότι θα καθαριστεί, αν πεθάνει, θα πεθάνει“.

Μιλώντας στον Bensinger, αναφέρθηκε στο πώς ανακάλυψε ότι είχε ξανά καρκίνο το 2020. “Το 2020, ήμουν στη Σουηδία και είχα κάποιο είδος παλινδρόμησης οξέος, δεν ήξερα τι ήταν, οπότε έκανα μαγνητική τομογραφία. Διαπίστωσαν ότι υπήρχαν μερικοί ακόμη όγκοι γύρω από αυτήν την περιοχή. Βρήκαν έναν ακόμη όγκο στο συκώτι. Σε εκείνο το σημείο άρχισε να πιστεύω ότι ήταν κάτι σοβαρό. Ο χειρουργός με πήρε τηλέφωνο και είπε ότι είχε μεγαλώσει, ήταν πολύ μεγάλο, είχε μεγαλώσει στο μέγεθος ενός μικρού λεμονιού. Τους ρώτησα πόσο καιρό έχω, νομίζω ότι είπε 2-3 χρόνια, αλλά μπορούσα να πω ότι από τη φωνή του νόμιζε ότι ήταν λιγότερα”.

Ο Lundgren ανέφερε ότι η χρήση στεροειδών είχε αντίκτυπο στο σώμα του. “Δοκίμασα στεροειδή στη δεκαετία του ’80 και του ’90. Δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει με τον καρκίνο. Το σκέφτηκα, πάντα νομίζεις ότι έχεις κάνει λάθος. Νομίζω ότι ίσως υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ της θεραπείας με τεστοστερόνη και του καρκίνου. Έπαιρνα στεροειδή όταν ήμουν νεότερος, για καμιά 10ετία έπαιρνα και σταμάταγα. Ανάλογα με το είδος της ταινίας που έκανα“.

Ο 65χρονος ηθοποιός ανέφερε ότι στη συνέχεια πήγε να ζητήσει μια δεύτερη γνώμη στην Δρ Αλεξάνδρα Δρακάκη. Μετά από μια αλλαγή στη θεραπεία, δήλωσε ότι μέσα σε τρεις μήνες οι όγκοι του είχαν συρρικνωθεί 20%-30%.  “Απλώς εκτιμάς ότι είσαι αρκετά τυχερός που είσαι ζωντανός και εκτιμάς κάθε στιγμή που υπάρχει” κατέληξε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα