Dua Lipa: Με κόσμημα άνω των 10 εκατ. δολαρίων στο Met Gala

Dua Lipa: Με κόσμημα άνω των 10 εκατ. δολαρίων στο Met Gala
Dua Lipa στο κόκκινο χαλί του Met Gala στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης στη Νέα Υόρκη Evan Agostini/Invision/AP

Η εμφάνιση της Dua Lipa στο Met Gala ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια δολάρια. Η λευκή tweed ballgown και το πανάκριβο κόσμημα που μαγνήτισε τα βλέμματα.

Εντυπωσιακή και άκρως εκθαμβωτική ήταν η εμφάνιση της διάσημης τραγουδίστριας Dua Lipa στο κόκκινο χαλί του Met Gala στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης στη Νέα Υόρκη.

Ως μία από τις συμπαρουσιάστριες της εκδήλωσης, επέλεξε μία λευκή tweed ballgown, δημιουργία του οίκου Chanel από την φθινοπωρινή συλλογή υψηλής ραπτικής του 1992, την οποία συνδύασε με το κολιέ Lucida Star, αξίας άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων, με το νέο διαμάντι της Tiffany & Co.

Σύμφωνα με την Vogue, το λευκό κόσμημα μετρά περισσότερα από 100 καράτια, προέρχεται από την Μποτσουάνα και έχει την ίδια κοπή με το εμβληματικό κίτρινο διαμάντι των 128,54 καρατίων του οίκου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αρχικό κίτρινο διαμάντι βρέθηκε το 1977 στα διαμαντορυχεία Κίμπερλι της Νότιας Αφρικής και έκτοτε έχει γίνει ένα από τα πιο διάσημα κομμάτια του οίκου με την αξία του το 2019, να εκτιμάται στα $30 εκατ.

Μαζί με το περιδέραιο έχει φορεθεί μόνο από τέσσερις διάσημες γυναίκες με την Μαίρη Γουάιτχαους (Mary Whitehouse) να είναι η πρώτη που το φόρεσε το 1957 σε έναν χορό της εταιρείας κοσμημάτων. Η Dua Lipa είναι η πέμπτη που το φορά, αν και ανανεωμένο αυτή τη φορά.

Η εμφάνιση της Dua Lipa στο Met Gala Evan Agostini/Invision/AP


Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα