Edward Furlong: Ο John Connor του Terminator 2 και η μάχη με τα ναρκωτικά – “Τα δόντια μού υπενθύμιζαν τι είχα κάνει”

Edward Furlong: Ο John Connor του Terminator 2 και η μάχη με τα ναρκωτικά – “Τα δόντια μού υπενθύμιζαν τι είχα κάνει”
Edward Furlong AP Photo-Matt Sayles, File / Caption

Για τον εθισμό του στις σκληρές ναρκωτικές ουσίες, αλλά και τη μάχη του με την απεξάρτηση, μίλησε για πρώτη φορά ο Edward Furlong, που έγινε γνωστός ως "John Connor" στην ταινία "Terminator 2".

Τέσσερα χρόνια νηφάλιος μετά από μάχη με τον εθισμό στις μεθαμφεταμίνες, δηλώνει ο ηθοποιός Edward Furlong, γνωστός ως “John Connor” στην ταινία του 1991 “Terminator 2”.

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός ως παιδί-σταρ από τη συμμετοχή του στη σειρά ταινιών του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, βρέθηκε να παλεύει με τον εθισμό στη μεθαμφεταμίνη και την ηρωίνη στα 20 του.

Πριν “πέσει” στην κοκαΐνη και την ηρωίνη, στην εφηβεία του ξεκίνησε τη χρήση μαριχουάνας και παραισθησιογόνων μανιταριών.

Είχε συλληφθεί αρκετές φορές ωστόσο, όταν καταδικάστηκε το 2016, αποφάσισε να ξεκινήσει την απεξάρτησή του.

Μιλώντας στη βρετανική Daily Mail ο Furlong αποκάλυψέ πώς ξεκίνησε ο εθισμός του: “Όταν ήμουν υπό την επήρεια, ένιωθα τη συντροφικότητα με άλλους ανθρώπους. Απλώς έπινα και πήγαινα σε πάρτι. Ξαφνικά, ένιωσα ότι ήμουν με κόσμο και ταίριαζα με κάποιο τρόπο. Έτσι ξεκίνησε. Στα 20 μου, πήγαινα συνέχεια σε πάρτι και ήθελα να βγαίνω έξω κάθε βράδυ, αλλά ήμουν τόσο κουρασμένος και μεθυσμένος και ήθελα να κάνω περισσότερη κοκαΐνη για να μπορέσω να “ξυπνήσω” και να πιω λίγο ακόμα”.

Ο εθισμός του στη μεθαμφεταμίνη είχε ως αποτέλεσμα να σαπίσουν τα δόντια του. “Ακούγεται περίεργο να μιλάω για τα δόντια μου, αλλά κάθε φορά που κοιταζόμουν στον καθρέφτη, ήταν σαν υπενθύμιση του τι είχα κάνει όλα εκείνα τα χρόνια”.

Ο Furlong ξεκίνησε την αποτοξίνωση το 2018 και έκτοτε παραμένει νηφάλιος, όπως δηλώνει. Μάλιστα, κατάφερε να ξεκινήσει εκ νέου καριέρα στον κινηματογράφο, σε μια προσπάθεια “ανοικοδόμησης” της ζωής του.

“Δεν ένιωσα απέχθεια όταν πήγα στη δουλειά. Υπάρχουν κι άλλοι νηφάλιοι άνθρωποι στο χώρο κι αυτό είναι περίεργο γιατί, αν δεν είσαι νηφάλιος, δεν κάνεις παρέα με τους άλλους νηφάλιους ανθρώπους. Ήταν υπέροχο. Το απόλαυσα πραγματικά και νιώθω ότι μπορώ να ζω πλέον τις στιγμές”, δήλωσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα