Έλενα Ασημακοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις για το διαζύγιο από τον Τσιρίλο – “Το παιδί ήταν ενημερωμένο”

Έλενα Ασημακοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις για το διαζύγιο από τον Τσιρίλο – “Το παιδί ήταν ενημερωμένο”
Έλενα Ασημακοπούλου Glomex

Η γνωστή ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά "Άγρια γη", αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον πρώην ποδοσφαιριστή και πώς αντιμετώπισαν την κατάσταση με την κόρη τους.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό μας” της Φαίης Σκορδά ήταν η γνωστή ηθοποιός, Έλενα Ασημακοπούλου, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ “Άγρια γη”, η οποία κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα (19/09).

“Έχουμε αγωνία. Υποδύομαι έναν πολύ ωραίο ρόλο, τη Ρένα Σερέτη. Είναι λίγο ταλαιπωρημένη, είναι παντρεμένη και ο άντρας της είναι αλκοολικός, ενώ έχει απωθημένο το ότι δεν κατάφερε να κάνει παιδί”, ανέφερε σχετικά, σημειώνοντας πως έχει πολύ ωραία υπόθεση και πολύ καλό καστ η νέα σειρά.

Η ίδια πρόσθεσε πως χαίρετα πολύ που επανήλθε στην τηλεόραση, καθώς για 5 χρόνια βρισκόταν εκτός, λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων που είχε.

Στη συνέχεια, η Έλενα Ασημακοπούλου αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον πρώην ποδοσφαιριστή Μπρούνο Τσιρίλο και πώς αντιμετώπισαν την κατάσταση με το παιδί.

“Είμαι πολύ ενεργή στα social media και ο κόσμος το είχε καταλάβει. Είμαι ειλικρινής και θέλω να μοιράζομαι την καθημερινότητά μου, λέω τα προβλήματά μου, λέω τα άγχη μου, λέω τη χαρά μου, δείχνω το παιδί μου, οπότε θεώρησα ότι το να παραμείνω ειλικρινής ήταν το πιο σωστό πράγμα που μπορούσα να κάνω. Απλά εκείνη την περίοδο ένιωσα έτοιμη να το ανακοινώσω εγώ“, είπε αρχικά.

Το πρώτο διάστημα αισθανόμουν αρκετά μόνη. Ο χωρισμός δε συνέβη όταν το ανακοίνωσα. Αισθάνομαι ελεύθερη γυναίκα πλέον, αλλά με την έννοια ότι δεν έχω τις υποχρεώσεις που είχα πριν ως παντρεμένη γυναίκα. Δεν έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή μου. Αισθάνομαι πιο άνετη που μπόρεσα να επανέλθω επαγγελματικά. Κάνω πράγματα τα οποία τα σκεφτόμουν πολύ καιρό και έβαζα άλλες προτεραιότητες. Τώρα είμαι πολύ καλά”, πρόσθεσε.

Είμαι λίγο μαζεμένη. Νομίζω ότι οι γυναίκες θέλουμε αρκετό χρόνο για να επανέλθουμε από έναν χωρισμό. Είναι πολλά που πρέπει να διαχειριστώ και θα τα διαχειρίζομαι για λίγο καιρό ακόμα. Η κόρη μου βρίσκεται στην προ-εφηβεία, είναι μια πολύ ευαίσθητη ηλικία αυτή. Η Μαρία ήταν ενημερωμένη από την αρχή για τον χωρισμό μας. Είναι πολύ ώριμο παιδί. Θα τη γνωρίσεις κάποια στιγμή και θα καταλάβεις. Πολλές φορές που εγώ δεν είμαι καλά ψυχολογικά, εκείνη θα έρθει και θα με ανεβάσει. Με καταλαβαίνει, είμαι η μαμά της. Και εγώ το ίδιο κάνω για εκείνη”, είπε και κατέληξε:

Δεν είχα να διαχειριστώ καμία άσχημη αντίδραση από το παιδί. Και οι δύο είμαστε πολύ ώριμοι, ώστε να διαχειριστούμε σωστά την κατάσταση και τηνψυχούλα του παιδιού, ώστε να μην μείνει κανένα αναπάντητο ερωτηματικό στο μυαλουδάκι της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα