Έμιλι Ρατακόφσκι: Βόλτες στο Ρίο ντε Τζανέιρο με “καυτό” σορτσάκι πάνω σε μηχανή

Έμιλι Ρατακόφσκι: Βόλτες στο Ρίο ντε Τζανέιρο με “καυτό” σορτσάκι πάνω σε μηχανή
Έμιλι Ρατακόφσκι Instagram / @emrata

Η Έμιλι Ρατακόφσκι ποζάρει πάνω σε μηχανή, φορώντας ένα λευκό σορτσάκι και ένα crop top με τη βραζιλιάνικη σημαία. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram.

Η Έμιλι Ρατακόφσκι (Emily Ratajkowski) απέδειξε για ακόμη μια φορά πως ξέρει να τραβάει τα βλέμματα επάνω της, μέσα από μια νέα ανάρτησή της.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες και βίντεο, στις οποίες ποζάρει με ένα λευκό και σέξι σορτσάκι, ενώ κάνει βόλτες στο Ρίο ντε Τζανέιρο ως συνοδηγός σε μια μηχανή.

Η ανάρτησή της αυτή στο Instagram, αποτελεί τον τρόπο που επέλεξε η ίδια να προωθήσει τη νέα συλλογή της εταιρείας της Inamorata.

Το σετ που φοράει, το οποίο αποτελείται ένα σορτσάκι και ένα crop top με τη βραζιλιάνικη σημαία στη μέση, αποτελούν κομμάτι της συλλογής αυτής, που είναι συνεργασία με την εταιρεία Mirror Palais, ενώ οδηγός της μηχανής είναι ο ιδρυτής της, Marcelo Gaia.

Η ανάρτηση, όπως ήταν φυσικό, κέρδισε αμέσως χιλιάδες likes και σχόλια, με τους περισσότερους από τους ακολούθους της να σχολιάζουν το καλλίγραμμο σώμα της Ρατακόφσκι.

Η ανάρτηση της Έμιλι Ρατακόφσκι στο Instagram

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα