Emily Ratajkowski: Η αποκαλυπτική εμφάνιση στα γενέθλιά της που δίχασε τους fans

Emily Ratajkowski: Η αποκαλυπτική εμφάνιση στα γενέθλιά της που δίχασε τους fans
Η Emily Ratajkowski Instagram

Η Emily Ratajkowski γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον γιό της και οι θαυμαστές της στο Instagram αντέδρασαν για το outfit που επέλεξε.

Η Emily Ratajkowski ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram μερικά καρέ από τα γενέθλιά της, τα οποία πέρασε με τον 2χρονο γιό της και προκάλεσε αναστάτωση.

Συγκεκριμένα, το σέξι μοντέλο έκλεισε τα 32 και γιόρτασε τα γενέθλιά της στο σπίτι της, μαζί με τον 2χρονο γιο της, Sylvester. Η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα δερμάτινο μίνι φόρεμα, το οποίο φάνηκε να μην αρέσει σε πολλούς θαυμαστές της.

Οι χρήστες του Instagram σχολίασαν κάτω από την δημοσίευση της Emily Ratajkowski πως το outfit που επέλεξε δεν αρμόζει στην περίσταση, νομίζοντας πως πρόκειται για τα γενέθλια του 2χρονου γιού της.

Πολλοί βέβαια υπερασπίστηκαν το νεαρό μοντέλο, γράφοντας πως είναι τα γενέθλιά της και είναι δικαίωμά της να φοράει ό,τι θέλει.

Η λέξη ευγνώμων δεν αρκεί για να περιγράψω αυτό που νιώθω“, έγραψε η Emily Ratajkowski στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα