Επικό ξεκατίνιασμα Ρόμπι Γουίλιαμς – Τζίμι Πέιτζ με Sabbath και Pink Floyd

Επικό ξεκατίνιασμα Ρόμπι Γουίλιαμς – Τζίμι Πέιτζ με Sabbath και Pink Floyd
Robbie Williams και Jimmy Page AP

Ό,τι μπορεί για να ενοχλήσει τον γείτονά του, κιθαρίστα των Led Zeppelin φαίνεται πως κάνει ο αστέρας της ποπ.

Ο αστέρας της ποπ, Ρόμπι Γουίλιαμς, βάζει δυνατά μουσική των Black Sabbath, προκειμένου να ενοχλήσει τον γείτονά του, κιθαρίστα των Led Zeppelin, Τζίμι Πέιτζ, εξαιτίας διαμάχης τους σχετικά με τα σπίτια τους, τα οποία γειτονεύουν.

Όπως αναφέρει επιστολή διαμαρτυρίας που έφτασε στο δημοτικό συμβούλιο της περιοχής όπου κατοικούν στο δυτικό Λονδίνο, η διαμάχη ξεκίνησε όταν ο Γουίλιμας έλαβε υπό προϋποθέσεις έγκριση, να φτιάξει μια πισίνα στο υπόγειο του σπιτιού του, ενώ ο Πέιτζ ανησυχεί πως οι εργασίες εκσκαφής θα προκαλέσουν ζημιές στην έπαυλή του.

Το γράμμα που έφτασε στο δημοτικό συμβούλιο του Κένσινγκτον και Τσέλσι, φέρει την υπογραφή “Τζόνι” και αναφέρει πως ο Ρόμπι Γουίλιαμς βάζει πολύ δυνατά μουσικές των Black Sabbath, Pink Floyd και Deep Purple, γνωρίζοντας πως ενοχλούν τον γείτονά του.

Επίσης, ο “Τζονι’ αναφέρει στην επιστολή του πως ο Γουίλιαμς ντύνεται σαν τον φρόντμαν των Zeppelin, Ρόμπερτ Πλαντ, “φορώντας μία μακριά περούκα και βάζοντας ένα μαξιλάρι κάτω από το πουκάμισό του για να μιμηθεί την μπυροκοιλιά που ο Πλαντ απέκτησε σε μεγάλη ηλικία”.

“Αυτό είναι ντροπιαστικό’, αναφέρει η επιστολή καθώς “θυμόμαστε τον κ. Πλαντ να τραγουδάει με το πουκάμισό του ανοιχτό επάνω στην σκηνή και, προφανώς, δεν μπορεί να το κάνει στην τωρινή του κατάσταση”.

Ο Γουίλιαμς έλαβε την άδεια για την πισίνα του τον Δεκέμβριο, οι εργασίες, όμως, δεν μπορούν να ξεκινήσουν μέχρι οι δημοτικοί σύμβουλοι να λάβουν διαβεβαιώσεις πως τα επίπεδα δονήσεων και κινήσεων του εδάφους θα παρακολουθούνται, ενώ θα πρέπει να αποφασίσουν εάν θα ζητήσουν από τον Γουίλιαμς κάποια εγγύηση για το ενδεχόμενο που δεν τηρηθούν αυτές οι προϋποθέσεις ή υποστεί κάποια ζημιά η ιδιοκτησία του Πέιτζ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα