Ετεοκλής Παύλου: Ποζάρει χωρίς το πρόσθετο μέλος και στέλνει το πιο αισιόδοξο μήνυμα

Ετεοκλής Παύλου: Ποζάρει χωρίς το πρόσθετο μέλος και στέλνει το πιο αισιόδοξο μήνυμα
Ετεοκλής Παύλου Instagram@eteoklispavlou

Μία υπενθύμιση για να μην θεωρούμε τίποτα δεδομένο έστειλε με την τελευταία του ανάρτηση ο αθλητής και παρουσιαστής του STAR, Ετεοκλής Παύλου και εξήγησε τι σημαίνει για εκείνον το τεχνητό μέλος του.

Όσο δύσκολο κι αν είναι να θυμόμαστε σε καθημερινή βάση πως τίποτα δεν είναι δεδομένο σε αυτή τη ζωή, η τελευταία ανάρτηση του Ετεοκλή Παύλου έρχεται να μάς το υπενθυμίσει και μάλιστα με τον πιο “σκληρό” τρόπο.

Ο αθλητής και παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής “Breakfast@Star”, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στο οποίο βρίσκεται στο κρεβάτι ενός ιατρείου προκειμένου όπως έκανε γνωστό να αντικαταστήσει το πρόσθετο μέλος που είχε.

Ο ίδιος στο post του θύμισε όλες τις στιγμές που για κάποιους θεωρούνται τόσο απλές και καθημερινές, αλλά για κάποιους είναι πολυτέλεια, εξηγώντας πως το τεχνητό μέλος για εκείνον είναι “η δυνατότητα του να μπορώ να ελπίζω και να κυνηγάω τα όνειρά μου δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου καθημερινά“.

Έγραψε αναλυτικά:

Για κάποιους από εμάς, ένα απλό παιχνίδι με το παιδί μας.. ένας περίπατος με τον άνθρωπό μας.. ένα μπάνιο στην θάλασσα.. η δημιουργία μιας απλής όμορφης στιγμής δυστυχώς είναι πολυτέλεια.

Χαρούμενος και Ευλογημένος που έχω την δυνατότητα να φτιάξω ενα καινούργιο πρόσθετο μέλος, το προηγούμενο έπρεπε να αντικατασταθεί. Το πρόσθετο μέλος για εμένα, είναι η δυνατότητα του να μπορώ να ελπίζω και να κυνηγάω τα όνειρά μου δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου καθημερινά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, μου φτάνει να μπορώ να προσπαθώ και να νιώθω ζωντανός.

Στο τέλος της ημέρας είμαι ένας ανθρωπος που προσπαθεί και ελπίζει να μην χάσει ποτέ την δυνατότητα να κυνηγάει τα όνειρά του.

Η ανάρτηση του Ετεοκλή Παύλου:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα