Eurovision 2019: Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Ντούσκα μετά την τεχνική πρόβα

Eurovision 2019: Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Ντούσκα μετά την τεχνική πρόβα

"Η πρώτη πρόβα ήταν πολύ παραγωγική, αν και έχουμε ζητήσει να γίνουν πολλές αλλαγές", δήλωσε η Κατερίνα Ντούσκα μετά την πρώτη τεχνική πρόβα που έγινε on stage στο Τελ Αβίβ. Τι είπε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε.

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη τεχνική πρόβα της Κατερίνας Ντούσκα και της ομάδας της στη σκηνή του Expo Tel Aviv. Εκεί είδαμε για πρώτη φορά το πώς ακριβώς θα παρουσιαστεί το “Better Love”, με το οποίο εκπροσωπεί την Ελλάδα, στη Eurovision, το τι θα φοράει, τις χορογραφίες και τη σκηνική παρουσία του τραγουδιού.

Η Ελληνοκαναδέζα τραγουδίστρια στις πρώτες δηλώσεις της μετά την πρόβα στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κουκου” μίλησε για το πώς πήγε η πρόβα, για τις αλλαγές που πρόκειται να κάνουν, ώστε να τελειοποιηθεί η παρουσίαση του τραγουδιού, για τα συναισθήματά της, απαντώντας στις καίριες ερωτήσεις του Γιάννη Πουλόπουλου.

“Η πρώτη πρόβα ήταν πολύ παραγωγική, αν και έχουμε ζητήσει να γίνουν πολλές αλλαγές”, δήλωσε η Κατερίνα Ντούσκα, ενώ συμπλήρωσε: “Πρέπει να φροντίσουμε τη σκηνοθεσία για να αναδεικνύονται κάποια κομβικά σημεία της εμφάνισης. Είχαμε πολύ συγκεκριμένο χρόνο για να κάνουμε τις παρατηρήσεις μας και εστιάσαμε στα αρνητικά, ώστε να μπορούμε να κάνουμε τις αλλαγές.

Όσον αφορά στις αντιδράσεις όσων βρίσκονταν εκεί, η Κατερίνα Ντούσκα είπε: “Στην αρένα μπήκε μόνο το crew, η ομάδα. Από ό,τι μου είπαν, όμως, χειροκροτούσαν στο δωμάτιο όσοι ήταν εκεί και το έβλεπαν. Χάρηκα πολύ, γιατί δεν είχα εικόνα. Ήμουν τόσο συγκεντρωμένη πάνω στη σκηνή, που δεν είχα καν αίσθηση ότι μας βλέπουν”. Επίσης, δήλωσε πως την χαροποιεί και την τιμά ο χαρακτηρισμός “dark horse” που της απέδωσαν για τη φετινή διοργάνωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα