Ευθύμης Ζησάκης: “Μια περίοδο δεν είχα χρήματα και κοιμόμουν στο παγκάκι”

Ευθύμης Ζησάκης: “Μια περίοδο δεν είχα χρήματα και κοιμόμουν στο παγκάκι”

Ο ηθοποιός του "Κάνε Γονείς Να Δεις Καλό" κοιμήθηκε κάποιες μέρες έξω στην Λάκουιλα της Ιταλίας όπου σπούδαζε.

Για την περίοδο που σπούδαζε στην Ιταλία και αναγκάστηκε να κοιμηθεί σε παγκάκι στο δρόμο, μίλησε μεταξύ άλλων ο Ευθύμης Ζησάκης σε συνέντευξή του στην Φαίη Σκορδά και το “Πρωινό” του ΑΝΤ1. Η περίοδος που υπηρέτησε ως Εύζωνας στην προεδρική φρουρά και η σχέση του με τις γυναίκες.

Επίσης, ο ηθοποιός του «Κάνε Γονείς Να Δεις Καλό», μίλησε για μία φάση της ζωής του που ήταν με πολλές γυναίκες και περίμενε να βρει αυτό που πραγματικά ήθελε. «Ίσως ήταν μια φάση της ζωής μου, που ήμουν πιο μικρός και δεν έρχεται αυτό που θέλεις» ανέφερε. «Αγαπώ τις γυναίκες, από τη μητέρα μέχρι την κολλητή μου φίλη, μέχρι το κορίτσι μου. Αυτό με βάση στη διαδικασία να μην τις χρησιμοποιώ. […] Δεν είχα ποτέ το χόμπι να πηγαίνω κάθε μέρα με άλλη γυναίκα» πρόσθεσε αναιρώντας ουσιαστικά παλαιότερη δήλωσή του σε συνέντευξη περιοδικού.

Η εμπειρία της Ιταλίας

Ο Ευθύμης βρέθηκε στην Λάκουιλα της Ιταλίας προκειμένου να σπουδάσει ιατρική. «Όνειρό μου ήταν να γίνω γιατρός. Τελείωσα με την αθλητική μου καριέρα, έκανα πρωταθλητισμό στην κολύμβηση» σημειώνει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει πως στη συνέχεια αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην Ιταλία. Εκεί, πέρασε δύσκολα, καθώς έμεινε όπως λέει χωρίς χρήματα. «Ήταν ένα μεγάλο μάθημα» είπε. «Υπήρχε κάποια βοήθεια, αλλά στην πορεία έπρεπε να έχω και εγώ τα έξτρα μου» πρόσθεσε.

Ο ηθοποιός παραδέχεται πως εφόσον επέλεξε να φύγει στο εξωτερικό, επωμίστηκε και την ευθύνη να μείνει στον δρόμο και να κοιμάται σε παγκάκια για κάποιες μέρες. «Έγινε από επιλογή και ίσως και στη λογική adventure, γιατί δεν ήθελα να χτυπήσω πόρτα. Ίσως λίγο και χαζομάρα, άγνοια κινδύνου» σχολίασε.

Όταν ο Ζησάκης υπηρέτησε ως εύζωνας

Ο Ευθύμης Ζησάκης ανέφερε επίσης πως υπηρέτησε ως Εύζωνας την στρατιωτική του θητεία, με την εκπομπή να παρουσιάζει φωτογραφίες με εκείνον ντυμένο τσολιά για την προεδρική φρουρά. «Με το που πας ξεκινάνε τα περίεργα. Είσαι στο Κολωνάκι και είσαι σε έναν άλλο κόσμο. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που κάνουν καθημερινά εκπαίδευση ακινησίας επί δυόμισι ώρες» σχολιάζει για εκείνη την εκπαίδευση.

Όπως εξήγησε, οι τσολιάδες παγώνουμε το βλέμμα, το επικεντρώνουμε σε ένα σημείο. «Το βλέμμα όταν παγώνει δακρύζει. Η μητέρα μου δεν το ήξερε αυτό και άρχισε να κλαίει και να λέει “τι σου κάνουν παιδί μου”» ανέφερε για την πρώτη φορά που τον επισκέφτηκαν στο Σύνταγμα οι γονείς του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα