Φωτεινή Αθερίδου: Η φουσκωμένη κοιλίτσα, ο χυμός και το βίντεο με τη γιαγιά της

Φωτεινή Αθερίδου: Η φουσκωμένη κοιλίτσα, ο χυμός και το βίντεο με τη γιαγιά της
Φωτεινή Αθερίδου Instagram

Η 29χρονη ηθοποιός διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και δημοσίευσε μια αστεία φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, αλλά και ένα απολαυστικό βίντεο με τη γιαγιά της.

Η αγαπημένη ηθοποιός Φωτεινή Αθερίδου, κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, βρίσκεται ήδη στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, εφόσον σε λίγους μήνες πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Μπορεί η διαδικασία της εγκυμοσύνης να είναι δύσκολη, ωστόσο, η Φωτεινή φαίνεται να το διασκεδάζει και να απολαμβάνει τα πλεονεκτήματατά της, όπως είναι το… να μπορείς να ισορροπήσεις πράγματα πάνω στη φουσκωμένη κοιλιά σου!

Η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά τόσο ξεκάθαρα την φουσκωμένη της κοιλίτσα, ενώ επάνω στερέωσε ένα ποτήρι με χυμό και έγραψε με χιούμορ:

Τα πλεονεκτήματα της εγκυμοσύνης!”

Πέρα, όμως, από αυτή της την ανάρτηση, η Φωτεινή δημοσίευσε και ένα αστείο βίντεο με τη γιαγιά της, κάτι που συνηθίζει να κάνει στον λογαριασμό της στο Instagram.

Στο βίντεο ζητά από τη γιαγιά της να της πει τα χάπια που παίρνει στην ηλικία της. Ανάμεσα στα χάπια για τη χοληστερίνη, τα αγγεία και το ζάχαρο, η γιαγιά της φαίνεται πως παίρνει και το “χάπι της ποίησης”!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα