Γιάννης Χατζηγεωργίου: Γιατί είπε στην Φουρέιρα να μην τον φιλήσει

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Γιατί είπε στην Φουρέιρα να μην τον φιλήσει
O Γιάννης Χατζηγεωργίου και η Ελένη Φουρέιρα papadakispress

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου περιέγραψε την πιο άβολη στιγμή που έχει ζήσει επί σκηνής, αποκαλύπτοντας πως ήταν σε μια παράσταση με την Ελένη Φουρέιρα.

Για την επιλογή του να αφήσει το θέατρο για να συμμετέχει στο Survivor, για τη σχέση σου με την Μυριέλλα Κουρεντή, αλλά και για μια δύσκολη στιγμή που είχε επι σκηνής, έκανε λόγο ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Ο ηθοποιός, μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό μας” την Παρασκευή και αναφέρθηκε αρχικά στην παράσταση που εγκατέλειψε για να συμμετάσχει στο Survivor, αλλά και στην φιλία του με την Μυριέλλα Κουρεντή.

«Αισθανόμουν άσχημα που άφησα την παράσταση για να πάω στο Survivor, γιατί τους αγαπούσα όλους πάρα πολύ. Επηρέασε αρκετά τη δουλειά μου στο θέατρο, αλλά και πάλι υπήρχαν προτάσεις. Σίγουρα επηρεάζει γιατί όπως και να το κάνεις δημιουργεί μια αστάθεια”, είπε και συνέχισε: “με τη Μυριέλλα Κουρεντή χαθήκαμε λίγο. Με πλήγωσε λίγο που χαθήκαμε γιατί την αγαπώ πάρα πολύ”.

Στη συνέχεια της συνέντευξής του ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε για την πιο άβολη στιγμή που έχει ζήσει ποτέ επί σκηνής, αναφερόμενος στην παράσταση “80s The Musical”

“Άβολη σκηνή πάνω στη σκηνή είχα μόνο όταν είχα πάθει τροφική δηλητηρίαση στο 80s the musical. Ήμασταν αγκαλιά με την Ελένη Φουρέιρα και της λέω μη με φιλήσεις γιατί θέλω να ξεράσω“, είπε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα