Γκαγκάκη: Λύγισε για τον θάνατο του πατέρα της – Σταματά την τηλεόραση

Γκαγκάκη: Λύγισε για τον θάνατο του πατέρα της – Σταματά την τηλεόραση
Η Κατερίνα Γκαγκάκη στα "Μεσάνυχτα" youtube

Για την απώλεια του πατέρα της μίλησε με συγκίνηση η Κατερίνα Γκαγκάκη. Πώς σχολίασε τη διακωμώδηση της σεξουαλικής παρενόχλησης στο ΑΠΘ. Η ανακοίνωσή της για την τηλεόραση.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha, ήταν το βράδυ της Τρίτης (30/06) η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία παραχώρησε μια ιδιαίτερα εξομολογητική συνέντευξη, μιλώντας για την απώλεια του πατέρα της και τη δύσκολη χρονιά που βιώνει φέτος.

Παράλληλα, σχολίασε τη διακωμώδηση του περιστατικού σεξουαλικής παρενόχλησης στο ΑΠΘ από την εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” στην οποία συμμετέχει, ενώ προχώρησε στην ανακοίνωση πως θα σταματήσει την τηλεόραση.

Ο θάνατος του πατέρα της

Η Κατερίνα Γκαγκάκη αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της, μιλώντας με ιδιαίτερη συγκίνηση για το γεγονός. Όπως ανέφερε:

“Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020 το πάλευα. Από τον Μάρτιο και μετά ήταν λες και πέρασε χιονοστιβάδα και για λίγο με πήρε. Αισθάνομαι καλύτερα, δεν μπορώ να πω. Ήταν μια “μαύρη” χρονιά για εμένα. Νομίζω ότι με απόλυτη βεβαιότητα έχασα τον κόσμο με τον θάνατο του μπαμπά μου και λίγο ντρέπομαι. Με μεγάλη βεβαιότητα, πια, μπορώ να πω ότι αυτή η χρονιά μού πήρε το κέντρο της ζωής μου. Ίσως θα έπρεπε να έχω ένα άλλο κέντρο ζωής σε αυτή τη φάση. Ανακάλυψα ότι δεν μπορώ να βρω άλλον άνθρωπο σαν και αυτόν. Δεν φανταζόμουν ότι θα είναι σαν να μου έχεις ξεριζώσει το στομάχι. Περνάει, μαλακώνει. Νομίζω ότι το 2020 όλο -και ό,τι γίνει από ‘δω και μπρος- θα είναι μια εικόνα, θα είναι εκείνη η στιγμή που τον άφησα στην Εντατική και βγήκα έξω. Και δεν θα την ξεχάσω ποτέ”.

Η σεξουαλική παρενόχληση στο ΑΠΘ

Μιλώντας για την σεξουαλική παρενόχληση φοιτήτριας στο ΑΠΘ και το πώς παρουσίασε και σχολίασε το περιστατικό η εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιγάκα” στον ΣΚΑΙ, στην οποία συμμετέχει, δήλωσε:

“Μου πήρε ημέρες για να με συγχωρήσω και να καταλάβω πώς με πρόδωσε η κρίση μου. Ήμουν μαύρη όσο δεν φαντάζεσαι. Πέρασα ένα διάστημα που διάβασα όλα τα μηνύματα ακόμα και αυτά που έλεγαν να πεθάνω και απάντησα σε όλα. Δεν ακυρώνεται μια πορεία 25ετίας σε λίγα δευτερόλεπτα. Έλαβε ο μπαμπάς μου δύο ανώνυμα τηλεφωνήματα, στα οποία άκουσε τα τέρατα. Δεν μου είπε τίποτα. Ο άνθρωπος που τον φρόντιζε, μου είπε ότι έκλαιγε μόνος του. Αυτό δεν το συγχωρώ σε κανέναν. Δεν με συγχωρώ που του το προκάλεσα”.

“Σταματάω την τηλεόραση”

Τέλος, η Κατερίνα Γκαγκάκη ανακοίνωσε μέσω της εκπομπής “Μεσάνυχτα” πως θα σταματήσει από την τηλεόραση, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Είμαι απόλυτα ενεργή, είμαι στον Δήμο, έχω δραστηριότητα πολύ συγκεκριμένη και είμαι πολύ χαρούμενη. Η τηλεόραση στο σημείο που είναι αυτή τη στιγμή, δεν μου ταιριάζει και εγώ δεν της ταιριάζω. Άρα άνω τελεία. Η δημόσια σφαίρα με τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται είναι αυτό που θέλω. Θα σταματήσω την τηλεόραση. Η εκπομπή θα σταματήσει. Η δική μου συμφωνία θα τέλειωνε τον Ιούνιο. Ήταν πολύ ξεκάθαρο πως αυτό το κομμάτι θα τελείωνε για να κάνω κάτι άλλο. Φέτος έκανα προσπάθειες να συνδυάσω δύο πράγματα που δεν συνδυάζονται, η τοπική αυτοδιοίκηση και η τηλεόραση. Αυτός ο συνδυασμός δεν ήταν έξυπνος. Ήταν ελλιπής κρίση για μένα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα