Good Job Nicky: “Δούλεψα πολύ για να μην λέω ότι είμαι ο γιος του Πάριου”

Good Job Nicky: “Δούλεψα πολύ για να μην λέω ότι είμαι ο γιος του Πάριου”
Ο Good Job Nicky glomex - ant1

Ο Good Job Nicky μίλησε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο, ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθειά του να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision.

Καλεσμένος στο “The 2night Show” βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (24/05) ο γιος του Γιάννη Πάριου, Νικόλας Βαρθακούρης, ο οποίος κάνει καριέρα στο τραγούδι με το καλλιτεχνικό όνομα Good Job Nicky.

Αρχικά ο Good Job Nicky αποκάλυψε ότι δεν εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision 2022, καθώς δεν υπήρξε συμφωνία με την ΕΡΤ, εκφράζοντας, πάντως, την ικανοποίησή του για την επιλογή της Αμάντας Γεωργιάδη.

“Συγχαρητήρια στην Αμάντα μας, είναι ένα εκπληκτικό παιδί. Η Eurovision ήταν ένα πράγμα που όλοι ήθελαν και με τιμάει που ο κόσμος ήθελε να πάω, αλλά δεν τα βρήκαμε με την ΕΡΤ. Είναι τιμή μου που έφτασα στη διαδικασίας επιλογής. Δεν θέλω να πιέσω κανένα αποτέλεσμα, αν είμαι καλοδεχούμενος θα πάω. Όλα για κάποιον λόγο γίνονται, ίσως φέτος δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή”.

Ο Good Job Nicky αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλουμε τραγούδι μαζί, εκτός κι αν ήταν στα ιταλικά…. Καλώς ή κακώς είναι ένα ιερό τέρας, έχω δουλέψει πάρα πολύ για να μη χρειαστεί να πω ότι είμαι ο γιος του Πάριου”.

Ο Good Job Nicky δήλωσε, επίσης, πως του έχει προταθεί να δουλέψει στα μπουζούκια, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το έκανε ποτέ.

“Δεν θέλω με τίποτα. Όσα λεφτά και να μου έδιναν. Δεν πιστεύω ότι μου ταιριάζει. Θα ήθελα να πάω στο εξωτερικό, ελπίζω να τα καταφέρω”, ξεκαθάρισε ο νεαρός τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα