Good job nicky: Αυτό είναι το τραγούδι που είχε προταθεί για την συμμετοχή στη Eurovision

Good job nicky: Αυτό είναι το τραγούδι που είχε προταθεί για την συμμετοχή στη Eurovision
Good Job Nicky youtube

Το "Heaven is Sin" είναι το τραγούδι που υπέβαλε ο good job nicky για την εκπροσώπηση της χώρας στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Ανέβηκε σήμερα στο YouTube το “Heaven is Sin“, το τραγούδι που υπέβαλε ο good job nicky (Νικόλας Βαρθακούρης) για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάϊο στο Τορίνο της Ιταλίας.

Ο good job nicky ήταν ένας εκ των πέντε καλλιτεχνών που προκρίθηκαν στην τελική φάση επιλογής από την ειδική επιτροπή που συνέστησε η ΕΡΤ για την ανάδειξη του εκπροσώπου της χώρας μας στην Eurovision 2022.

Τώρα ήρθε η στιγμή, το τραγούδι που τελικά δεν θα ταξιδέψει στο Τορίνο, επιτέλους να αποκαλυφθεί. Μια στιγμή για την οποία ο ταλαντούχος και ρηξικέλευθος 25χρονος καλλιτέχνης ανυπομονούσε να έρθει εδώ και μήνες.

Το video του «Heaven Is Sin» είναι το 4ο και τελευταίο κεφάλαιο του cinematic project, που ξεκίνησε με τα τρία προηγούμενα τραγούδια («Realize», «Too Hard», «Do The Gods Cry»), στο οποίο ο good job nicky παλεύει μέχρι τελικής πτώσης με τον δίδυμο αδερφό του. Η σκηνοθεσία είναι του Αλέξανδρου Σταματιάδη με την επιμέλεια του Μιχάλη Παπανικολάου σε παραγωγή White Room, ενώ συμμετέχει και πάλι η ηθοποιός Τζωρτζίνα Λιώση.

Λίγα λόγια για τον good job nicky

Ο Νικόλας Βαρθακούρης (good job nicky) είναι ο μικρότερος γιος του Γιάννης Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη. Έχοντας δεχθεί έντονες μουσικές επιρροές από το οικογενειακό του περιβάλλον, αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι σχεδόν κρυφά από την οικογένειά του (όπως αποκάλυψε ο ίδιος), αναπτύσσοντας ένα ιδιαίτερο στυλ και ακολουθώντας τη δική του πορεία. Χωρίς ίχνη ναρκισσισμού επέλεξε ένα ψευδώνυμο αντί το βαρύ οικογενειακό του όνομα και αμέσως ξεχώρισε με τις μελωδίες και την αισθητική του από τα τραγούδια “Fo Sho” και “Clouds” που κυκλοφόρησε με τη Cobalt Music. Το “January 8th” που υπογράφει και ο ίδιος στο στίχο και στη σύνθεση μαζί με τον φίλο του Ερμή Γεραγίδη αποτέλεσε ένα σημαντικό σταθμό στην πορεία του καθώς γνώρισε τεράστια επιτυχία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα