Η αντίδραση των Muse στη φωτογραφία της Μαύρης Τρύπας

Η αντίδραση των Muse στη φωτογραφία της Μαύρης Τρύπας

Οι Muse με την διάσημη επιτυχία τους "Supermassive black hole" του άλμπουμ "Black Holes and Revelations" δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός της δημοσίευσης της πρώτης φωτογραφίας μίας μαύρης τρύπας από το Διάστημα.

Το άλμπουμ των Muse «Black Holes and Revelations» (Μαύρες Τρύπες και Αποκαλύψεις) αναμφισβήτητα βρέθηκε ξανά στην κορυφή των υπηρεσιών ροής μουσικής και βίντεο.

Η δημοσίευση της πρώτης φωτογραφίας μιας μαύρης τρύπας βρήκε τον αρχηγό των Muse, Ματ Μπέλαμι και τους θαυμαστές του συγκροτήματος σε καλή φόρμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με το NME.

Οι επιστήμονες του διεθνούς Τηλεσκοπίου Ορίζοντα Γεγονότων (Event Horizon Telescope-EHT) ανακοίνωσαν ότι για πρώτη φορά «φωτογράφισαν» τη μεγάλη μαύρη τρύπα που υπάρχει στο κέντρο ενός γαλαξία, συγκεκριμένα του γιγάντιου γαλαξία Μessier 87 (Μ87), που βρίσκεται πάνω από 500 εκατομμύρια τρισεκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά) και έχει διάμετρο 40 δισ. χιλιάδες χιλιόμετρα - περίπου τρία εκατομμύρια φορές το μέγεθος της Γης.

Φυσικά, οι θαυμαστές των Muse πήραν αμέσως θέση και συνέδεσαν αυτή την αστρονομική ανακάλυψη με την εικόνα του εξώφυλλου του τρίτου άλμπουμ 'Black Holes and Revelations' του συγκροτήματος και την τεράστια επιτυχία του 'Supermassive Black Hole' (Υπερμεγέθης μαύρη τρύπα) - και τα δύο κυκλοφόρησαν το 2006.

Ο Μπέλαμι έγραψε στο Twitter «Supermassive black hole, τελικά εντοπίστηκε», ενώ οι θαυμαστές των Muse απόλαυσαν τη σύνδεση της είδησης και της μουσικής με σχόλια που δείχνουν πόσο μπροστά από την εποχή τους είναι οι Βρετανοί ρόκερς.

Το tweet συγκέντρωσε περισσότερα από 14,000 likes και κάποιοι από τους θαυμαστές που γνωρίζουν τους στίχους άρχισαν να τους γράφουν.

«Περιμένω αυτό το tweet όλη την ημέρα», έγραψε ένας χρήστης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ενώ άλλος πρόσθεσε: «A, εκεί είναι».

«Έχασα την αποκάλυψη των “Black Holes and Revelations”, έπαιξαν Muse ή Soundgarden;» αναφέρεται σε άλλο σχόλιο.

«Αυτή είναι μία “Supermassive black hole” (φαίνεται στην κάμερα σαν να αρχίζουν να παίζουν οι Muse» έγραψε άλλος χρήστης.

Πηγή: 

ΑΠΕ_ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μαύρη Τρύπα: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για την πρώτη φωτογραφία

Δημήτρης Ψάλτης: Ο Έλληνας πίσω από την πρώτη φωτογραφία μαύρης τρύπας μιλά για το ιστορικό επίτευγμα

Έτσι είναι μία "μαύρη" τρύπα - Στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία

Μαύρη τρύπα: Η αδελφή και ο καθηγητής του Δημήτρη Ψάλτη στον News 24/7 στους 88,6

SHARE:

24Media Network