Η Demi Lovato πέταξε τα ρούχα της για χάρη της τέχνης

default image

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Demi Lovato πέταξε για μια ακόμη φορά τα ρούχα της, για χάρη του νέου της βιντεοκλίπ, και το ίντερνετ παραληρεί (Pics)

Η Demi Lovato κυκλοφόρησε νέο τραγούδι και αποφάσισε να το προωθήσει με τον καλύτερο τρόπο. Πως; Μα φυσικά δείχνοντας τα κάλλη της, μέσα από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Τι κι αν είχε δηλώσει ότι σκοπεύει να κλείσει τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχοντας βαρεθεί με τον ψεύτικο κόσμο τους, τι κι αν μας είχε απειλήσει ότι δεν θα ξαναδούμε ποτέ φωτογραφία της, η γυμνή Demi συνεχίζει να είναι εδώ.

 

Φαίνεται πως μετάνιωσε τις προηγούμενες δηλώσεις της, ιδιαίτερα τώρα που γυρίζει το βιντεοκλίπ του νέου της τραγουδιού και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν την καλύτερη μορφή διαφήμισης. Η Demi το ξέρει (όπως κι εμείς) γιατί μεγάλωσε στον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ και πήρε τη μεγάλη(;) απόφαση να ξαναγυρίσει.

 

Κάπως έτσι κατάφερε να κάνει το ίντερνετ να ασχολείται και πάλι μαζί της, σχολιάζοντας της προκλητικές φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους θαυμαστές της (κι όχι μόνο).

(ΠΗΓΗ: Mashable)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα