Η συγκινητική ανάρτηση της Νικολέττας Καρρά για τον Σάκη Μπουλά

Η συγκινητική ανάρτηση της Νικολέττας Καρρά για τον Σάκη Μπουλά

"Σαν σήμερα μας έκανε την τελευταία του "πλάκα".. δε γελάσαμε όμως" έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός για τα πέντε χρόνια από τον θάνατό του.

Η Νικολέττα Καρρά που πρωταγωνιστούμε στο 50-50 έκανε μία συγκινητική ανάρτηση με αφορμή τα πέντε χρόνια από τον θάνατο του Σάκη Μπουλά με τον οποίο έπαιζε μαζί.

Ανέβασε μία φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την οποία συνόδευσε με το σχόλιο: “Σαν σήμερα μας έκανε την τελευταία του «πλάκα».. δεν γελάσαμε όμως και ποτέ πια δεν μπορέσαμε να ξαναγελάσουμε παρέα.. και να και μια δουλειά που ποτέ δεν θα επαναληφθεί.. να είσαι καλά εκεί που βρίσκεσαι αγαπημένε μου..”.

“Ο Σάκης, όταν αρρώστησε, ήθελε να το αντιμετωπίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπου κατά τη γνώμη του ήταν να έχει κάθε βράδυ σπίτι του αγαπημένους του ανθρώπους και φίλους, να γελάμε, να περνάμε όμορφα, να θυμόμαστε ιστορίες. Και με αυτή την έννοια αισθάνομαι ότι έκανα ότι μπορούσα. Ήμουν πολύ κοντά του μέχρι το τέλος.

Κατά τ’ άλλα ο Σάκης ήταν μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση. Νομίζω ότι είναι από τα πολύ σπάνια πλάσματα που έχω συναντήσει σε αυτόν τον χώρο. Αυτό το έλεγα και όταν ο Σάκης ήταν κοντά μας. Δεν το λέω τώρα επειδή έχει φύγει. Και όσοι τον είχαν γνωρίσει και τον ξέρανε προσωπικά, καταλαβαίνουν απόλυτα τι εννοώ” είχε πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της, ενώ είχε δηλώσει πως δεν μπορεί πια να βλέπει το 50-50 μετά τον θάνατο του Μπουλά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα