Η Τραϊάνα Ανανία είναι μόνη: “Πάνω από 4 μέρες δεν με αντέχει κανείς”

Η Τραϊάνα Ανανία είναι μόνη: “Πάνω από 4 μέρες δεν με αντέχει κανείς”
Η ηθοποιός και χορεύτρια Τραϊάνα Ανανία σε φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τις διακοπές στις Κυκλάδες Instagram/traiana.anania

Τον έρωτα στην εξωτική Μαδαγασκάρη θα αναζητήσει η χορεύτρια και η ηθοποιός που συμφώνησε να συμμετέχει στο Nomads.

Από την αρχή της εβδομάδα, η εκπομπή «Το Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά αποκαλύπτει δύο, δύο τα άτομα που έχουν περάσει όλα τα τεστ και θα φύγουν από μέρα σε μέρα για τη Μαδαγασκάρη, ώστε να παίξουν στο Nomads. Το πρωί της Πέμπτης, η εκπομπή αποκάλυψε δύο ακόμη επώνυμους, τα ονόματα των οποίων ακούστηκαν για το παιχνίδι. Σε αυτούς και η Τραϊάνα Ανανία, που αν χορέψει όπως στην εκπομπή «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά», έχει τον τίτλο στο τσεπάκι.

Δεν αποκλείω τον έρωτα κάτω από τις δύσκολες συνθήκες, γιατί η οικειότητα είναι βασικό συστατικό για την αγάπη

Εκτός των άλλων που δήλωσε στο βιντεάκι όπου παρουσιάζονται οι παίκτες, η Ανανία αναφέρθηκε στην ερωτική της ζωή, κάνοντας μια αναπάντεχη μάλλον αποκάλυψη. «Αυτό τον καιρό είμαι μόνη μου, γιατί πάνω από τέσσερις μέρες δεν με αντέχει κανείς» σχολίασε με περισσή ειλικρίνεια. «Δεν αποκλείω τον έρωτα κάτω από τις δύσκολες συνθήκες, γιατί η οικειότητα είναι βασικό συστατικό για την αγάπη και τον έρωτα» συμπληρώνει στο βίντεο η ηθοποιός που είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο ενός έρωτα στις παραλία της Μαδαγασκάρης.

Σε άλλα νέα, η Τραϊάνα είναι ιδιαίτερα γυμνασμένη: «Ασχολούμαι πάρα πολλές ώρες την ημέρα με το μπάσκετ. Ήθελα να ασχοληθώ με κάτι ομαδικό και παιδικό μαζί». Όπως λέει δεν την φοβίζει κάτι από την εμπειρία στο Nomads, όμως είναι πράγματα που δεν τα έχει ακόμη βιώσει: «Αυτό που δεν έχω ζήσει ποτέ μου είναι πχ. να πάω για προπόνηση και να έχω να φάει ξέρω γω, δυο μέρες».

«Οι άνθρωποι που με ξέρουν μου λένε ότι θα είσαι ο νικητής του Nomads» σχολιάζει, αλλά τονίζει πως κατά την δική της άποψη θα μπορούσε να φύγει και από την πρώτη εβδομάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα