James Corden: Συγκίνηση στο τελευταίο Carpool Karaoke με την Adele – Ξέσπασαν σε κλάματα

James Corden: Συγκίνηση στο τελευταίο Carpool Karaoke με την Adele – Ξέσπασαν σε κλάματα
James Corden και Adele Youtube / @The Late Late Show with James Corden

Μία βόλτα συναισθηματικά φορτισμένη ήταν το τελευταίο Carpool Karaoke της εκπομπής "The Late Late Show". Οι δύο φίλοι, James Corden και Adele, μοιράστηκαν ιστορίες με γέλια και κλάματα.

Η δημοφιλής εκπομπή του James Corden “The Late Late Show” φτάνει στο τέλος της και στο τελευταίο Carpool Karaoke αυτής της επιτυχημένης διαδρομής, καλεσμένη ήταν η διάσημη τραγουδίστρια και φίλη του παρουσιαστή, Adele.

Παρά το γεγονός ότι η τελευταία εκπομπή θα προβληθεί την Πέμπτη 27 Απριλίου, έχει ήδη κυκλοφορήσει ένα απολαυστικό απόσπασμα, στο οποίο βλέπουμε και τους δύο να μοιράζονται ιστορίες με γέλια και κλάματα, να αγκαλιάζονται, να συγκινούνται, να τραγουδούν και να θυμούνται διάφορα περιστατικά της πορείας τους και της φιλίας τους, σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα.

Στην αρχή του βίντεο, η τραγουδίστρια αιφνιδιάζει τον παρουσιαστή που κοιμόταν, προτείνοντάς του να τον πάει στο στούντιο που γυρίζεται η εκπομπή, ενώ στη συνέχεια ξεκινούν την “τελευταία” βόλτα τους.

Το Carpool Karaoke ξεκίνησε πριν από 8 χρόνια και ήταν ιδέα του James Corden. Το concept ήθελε τον Βρετανό ηθοποιό και παρουσιαστή να προσκαλεί διάσημους στο αμάξι του και να τραγουδούν μαζί όσο εκείνος οδηγεί στους δρόμους του Λος Άντζελες.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, ο ίδιος αποκάλυψε ότι στην αρχή του “Carpool Karaoke” δυσκολευόταν πολύ να πείσει τους διάσημους προσκεκλημένους του να συμμετάσχουν σε αυτό. Πρώτη ήταν η Mariah Carey που αν και δέχτηκε να κάνει το πρώτο, όταν έφτασε στο γύρισμα ενημέρωσε ότι δεν θα τραγουδήσει, παρά μόνο θα μιλήσει. Τελικά, όμως, ο παρουσιαστής την έπεισε.

Η Adele έκανε, επίσης, αναφορά στις δύσκολες στιγμές του διαζυγίου της, δηλώνοντας πως έβρισκε παρηγοριά στον James Corden και την φιλία τους. Ωστόσο, αντικείμενο συζήτησης και δακρύων έγιναν και οι δύσκολες στιγμές που πέρασε στην καριέρα του ο παρουσιαστής, με την Adele να του λέει: Αισθανόμουν τόσο ανασφαλής που ένιωθες ανασφαλής”.

Μεταξύ άλλων, οι δύο φίλοι αναφέρθηκαν στην επιτυχημένη καριέρα της τραγουδίστριας, η οποία έχει αποσπάσει ένα Emmy, αρκετά Grammys, αλλά και Όσκαρ.

“Είσαι ένας από τους καλύτερους φίλους μου σε ολόκληρο τον κόσμο. Θα μου λείψεις τόσο πολύ”, είπε η Adele στο τέλος του βίντεο πριν ξεσπάσει σε κλάματα. “Απλώς δεν είμαι έτοιμη να επιστρέψω στην Αγγλία, διαφορετικά θα επέστρεφα μαζί σου”.

Δείτε το τελευταίο Carpool Karaoke με Corden – Adele:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα