Jessie J: Κάνει twerking στο μαιευτήριο λίγο πριν γεννήσει και στέλνει το πιο “δυνατό” μήνυμα

Jessie J: Κάνει twerking στο μαιευτήριο λίγο πριν γεννήσει και στέλνει το πιο “δυνατό” μήνυμα
Jessie J 2023 Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP2

Μανούλα ενός αγοριού είναι πια η διάσημη τραγουδίστρια Jessie J, λίγο πριν γεννήσει, όμως δημοσίευσε το πιο cool βίντεο μέσα από το μαιευτήριο, περιγράφοντας όσα βίωσε τους τελευταίους 9 μήνες.

Μία ιδιαίτερη ανάρτηση, γεμάτη δύναμη, ενθουσιασμό αλλά και ανησυχία έκανε η διάσημη τραγουδίστρια Jessie J, η οποία έγινε μανούλα και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Λίγο πριν τον κρατήσει όμως για πρώτη φορά στην αγκαλιά της, η ταλαντούχα σταρ έκανε twerking και χόρεψε με την ψυχή της μέσα στο δωμάτιο του μαιευτηρίου, ενώ μοιράστηκε τις σκέψεις της σε μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μία ανάρτηση που θα μπορούσε να δώσει αισιοδοξία και κουράγιο σε όλες τις γυναίκες που ετοιμάζονται να γεννήσουν και βιώνουν μία αγχωτική περίοδο σκεπτόμενες όσα θα συμβούν ή που μπορεί να μην πάνε όπως τα έχουν προγραμματίσει.

Πέρασα 9 μήνες προετοιμασίας για έναν φυσιολογικό τοκετό.

Αυστηρή διατροφή, κολύμπι, μέθοδοι υπνογέννησης. Είχα μηχάνημα μυϊκού ηλεκτροδιεγέρτη, μία χτένα τοκετού, ήθελα ιδανικά μία γέννα σε πισίνα ιδανικά χωρίς φάρμακα. Αλλά αυτό ήταν το σχέδιό μου να παραμείνω πειθαρχημένη και συγκεντρωμένη. Ήξερα πολύ καλά ότι μπορούσε και πιθανότατα θα πήγαινε σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση.

Όταν οι άνθρωποι με ρώτησαν ‘λοιπόν, ποιο είναι το σχέδιο για τη γέννα‘ είπα ‘είμαι ανοιχτή στο να παραδοθώ στον πιο ασφαλή τρόπο για να έρθει το αγοράκι μου‘.

Έκανα ένα υπερηχογράφημα λίγες μέρες πριν φτάσω τις 40 εβδομάδες και το μωρό μου ήταν σε εντελώς λάθος θέση και κόλλησε αφού ήταν λίγο πιο μεγάλος και ψηλός από τον μέσο όρο. Έκανα τα πάντα για να προσπαθήσω να τον γυρίσω για 2 μήνες, αλλά είπε ‘μαμά, θέλω να κάνω είσοδο από την οροφή, όχι από την μπροστινή πόρτα’.

Με συμβούλευσαν να γεννήσω με καισαρική για μεγαλύτερη ασφάλεια. Αυτό το βίντεο τραβήχτηκε πέντε λεπτά πριν ξαπλώσω για το χειρουργείο. Μου έκαναν τεχνητούς πόνους το προηγούμενο βράδυ και ένιωσα όλα τα συναισθήματα αλλά κυρίως απλά ενθουσιασμό που θα συναντούσαμε το αγοράκι μας.

Υποθέτω ότι τα μοιράζομαι όλα αυτά επειδή τόσοι πολλοί άνθρωποι με ρώτησαν αν ένιωσα ότι έχασα τη γέννα που ήθελα.

Γέννησα και ήταν ό,τι ήθελα γιατί τον απέκτησα στο τέλος και αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία“, έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Δείτε την ανάρτηση της Jessie J:

Η διάσημη τραγουδίστρια μοιραζόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους, άλλοτε χιουμοριστικές και άλλοτε ιδιαίτερα συγκινητικές, εκφράζοντας παράλληλα τον ενθουσιασμό της για τον ερχομό του γιου της.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα