Καινούργιου σε Μουτσινά: “Αν πεθάνεις θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ”

Καινούργιου σε Μουτσινά: “Αν πεθάνεις θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ”
Κατερίνα Καινούργιου Νίκος Μουτσινάς glomex

Συνάντηση... κορυφής στο "Καλό Μεσημεράκι" της Τρίτης (02/05) όπου βρέθηκε καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά η Κατερίνα Καινούργιου. Όσα είπε η παρουσιάστρια.

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης (02/05) στο “Καλό Μεσημεράκι” και τον Νίκο Μουτσινά η Κατερίνα Καινούργιου, μετά τις φήμες που ήθελαν τους δύο παρουσιαστές να έχουν έρθει σε ρήξη.

Η παρουσιάστρια του “Super Katerina” έκανε εντυπωσιακή είσοδο στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΪ με τον Νίκο Μουτσινά να αρχίζει από τα πρώτα δευτερόλεπτα της συνάντησής τους τα πειράγματα παρομοιάζοντας το λουκ της με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη, ενώ εκείνη πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντάς του ότι έχει κάνει πολύ επιτυχημένες αισθητικές επεμβάσεις.

Η παρουσιάστρια άνοιξε τα χαρτιά της και μίλησε για τον φόβο της για τα “βαριά” κοινωνικά θέματα με τα οποία καταπιάνεται στην εκπομπή της, ενώ με αφοπλιστική ειλικρίνεια δήλωσε πως δεν θεωρεί τον εαυτό της ταλαντούχα παρουσιάστρια και τόνισε πως δεν θέλει να αποδείξει ότι είναι πολύπλευρη παρουσιάστρια.

“Όχι δεν ισχύει αυτό. Πολλές φορές το συζητάω αυτό και με τον Νίκο Κοκλώνη που μου λέει να σκεφτούμε και άλλα πράγματα, να κάνω για παράδειγμα ένα βραδινό. Και του λέω ότι δεν θέλω. Θέλω να κάνω αυτό που κάνω καλά, δεν θέλω πολλά, δεν έχω τέτοια ανάγκη. Δεν είμαι ταλαντούχα παρουσιάστρια. Θεωρώ ότι οι ταλαντούχοι άνθρωποι στην τηλεόραση είναι συγκεκριμένοι […] Εγώ απλά είμαι ένα κορίτσι που αγαπάω πάρα πολύ αυτό που κάνω και έχω δουλέψει πάρα πολύ και ήμουν τυχερή που είχα ανθρώπους που με στήριξαν πάρα πολύ, όπως εσύ ή ο Κοκλώνης, πίστεψαν σε μένα, έχω πολύ καλή ομάδα πίσω, έναν άνθρωπο [τον Θέμη Μάλλη] που έχει αφιερώσει τη ζωή του σε εμένα, που με έκαναν καλύτερη γιατί έχω ένα πολύ σημαντικό ατού. Ακούω”, δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι είναι εύθικτη, όσον αφορά τις κατά καιρούς “τηλεοπτικές κόντρες” της, ενώ σχολίασε πως έχει στερηθεί πολλά πράγματα γιατί όπως είπε, αγαπάει πολύ τη δουλειά της.

Όσο για τον ανταγωνισμό, η Κατερίνα Καινούργιου είπε πως τον παρακολουθεί, βάζοντας να παρακολουθήσει κάποια βράδια το “Πρωινό” του Γιώργου Λιάγκα ώστε να δει τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται συγκεκριμένα θέματα της επικαιρότητας.

Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου κάνοντας την αυτοκριτική της μίλησε για την αγάπη που λαμβάνει από τους φίλους της και τις φιλικές σχέσεις της ζωής της, μεταξύ αυτών και τη φιλία με τον Νίκο Μουτσινά, που όπως του είπε χαριτολογώντας, “και εσένα σε αγαπάω. Δηλαδή, αν πεθάνεις θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ“.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα